logo_new_si

Knjiga pohval in pritožb

LMD logotip celota


Spoštovani
obiskovalci spletnih strani Laboratorija za molekularno diagnostiko in uporabniki naših storitev.

V laboratoriju si želimo, da bi na naših spletnih straneh dobili čim več koristnih informacij, ki jih potrebujete. Prav tako upamo, da ste zadovoljni z našimi storitvami.
Vaše mnenje nam veliko pomeni, zato bomo veseli pohvale, predloga, pritožbe ali vprašanja v zvezi z delom in opravljenimi storitvami. Vabimo vas, da stopite z nami v stik preko uporabe spletnega obrazca in s klikom na ˝Pošlji˝ oddate mnenje.
Vaše odzive bomo skrbno pregledali, saj so nam vzpodbuda za dobro delo v prihodnosti. V kolikor želite uradni odgovor, nam to označite v obrazcu in pustite svoje kontaktne podatke.*

Za sodelovanje se vam najlepše zahvaljujemo.
Sodelavci Laboratorija za molekularno diagnostiko

*Če se iz pisne zahteve ne da razbrati, kdo jo je vložil, ali če je zahteva žaljiva, odgovor ne bo podan
.Spletni obrazecOsebne podatke, ki nam jih boste posredovali, bo Fakulteta za farmacijo Univerze v Ljubljani, Aškerčeva cesta 7, Ljubljana, uporabila za namen izboljšanja naših storitev. Svoje mnenje, kakor tudi osebne podatke, nam lahko posredujete, če tako sami želite (osebna privolitev). Če ste obkljukali, da želite prejeti odgovor, bomo potrebovali še vaš e-naslov. Če nam tega ne boste sporočili, vam odgovora žal ne bomo mogli posredovati. Kadarkoli lahko pisno na zgornjem naslovu uveljavljate svoje pravice dostopa do svojih osebnih podatkov, popravek, izbris (v tem primeru bomo preostale podatke anonimizirali), v določenem obsegu omejitev obdelave ter prenosljivost podatkov. Če boste potrebovali pomoč, se lahko obnete na pooblaščeno osebo za varstvo podatkov UL (dpo@uni-lj.si). Če boste ocenili, da vaših pravic ne izvršujemo ustrezno, se lahko pritožite Informacijskemu pooblaščencu RS.