logo_si
  • Knjiznica_UL_FFA

    Knjižnica

    Knjižnica UL FFA je usmerjena k študentom, zaposlenim pri pedagoškem procesu in znanstveno-raziskovalnemu delu in vsem tistim, ki vsakodnevno prihajajo v stik z interdisciplinarnim študijem farmacije, klinične biokemije in biomedicine.

OBVESTILO DELOVANJU KNJIŽNICE

NI NOVIH OBVESTIL Vse od razglasitve epidemije novega korona virusa covid-19 so v Sloveniji nastale nove razmere, ki vplivajo tudi na delo na UL Fakulteti za farmacijo. Študente UL FFA obveščamo, da se kljub nastalim razmeram prilagajamo vsem zapisanim ukrepom, v najboljši možni veri, za zajezitev širjenja novega korona virusa. Pri delu knjižnice upoštevamo priporočila NIJZ: https://www.nijz.si/sites/www.nijz.si/files/uploaded/knjiznice.pdf, ki omogočajo varno izmenjavo za uporabnike, kot tudi za zaposlene v knjižnici. Uporaba do prostega dostopa do knjižnega gradiva zaenkrat še ne bo možna. Izposoja gradiva je možna le ob predhodni rezervaciji gradiva preko COBISS-a, oz., po telefonu, ali po e-pošti knjiznica@ffa.uni-lj.si ter po prejetem obvestilu, da je naročeno gradivo pripravljeno za prevzem v knjižnici. Uporaba čitalniških prostorov za študij, in s tem študijskih obveznosti, zaenkrat ni možna in bo potekalo na prilagojen način, s predhodnim naročanjem gradiva po e-pošti, rezervacijo gradiva po telefonu in dogovoru. ​ Uporaba mask za študente od 1. 10. 2020: Od navedenega datuma naprej morajo vsi študenti UL FFA imeti svojo masko v zaprtih prostorih. Uporabljati jo je potrebno na ustrezen način, upoštevati je potrebno ustrezno higieno rok. Študenti bodite odgovorni do sebe in drugih. Zato pozivamo, naj vsi študente ravnajo odgovorno, skrbno spremljajo obvestila in sledijo navodilom, ki vam jih posreduje UL FFA. Prosimo, za strpnost in skrbite za svoje zdravje ter za zdravje bližnjih. Najlepša hvala za razumevanje

15. junij 2023 | Knjižnica

 

Informacije

Splošne informacije o dostopu do gradiv, knjižničnem redu, oddaljenem dostopu.

Diplomske in magistrske naloge

Iskalnik zaključnih del in objav po vsebini univerzitetnega repozitorija (RUL).

Članki

Seznam člankov, ki so jih objavili sodelavci Fakultete za farmacijo.

Poslanstvo in vizija knjižnice

Knjižnica Fakultete za farmacijo je usmerjena k študentom, zaposlenim pri pedagoškem procesu in znanstvenoraziskovalnemu delu in vsem tistim, ki vsakodnevno prihajajo v stik z interdisciplinarnim študijem farmacije, klinične biokemije in biomedicine. Študentom in strokovnemu krogu omogoča dostopnost do študijske literature, informacijskih virov in ostalega gradiva na navedenih strokovnih področjih.

Kontakt

Borut Toth

e-pošta: knjiznica@ffa.uni-lj.si
Telefon: +3861-4769-548

Urnik izposoje

Ponedeljek - četrtek od 9h -14:30h
Petek od 9h -14h
Čitalnica:
Ponedeljek - petek: od 7.30h - 19h

Knjige

Seznam novih knjig, ki so na voljo v knjižnici Fakultete za farmacijo.

Spletne elektronske zbirke

Seznam spletnih elektronskih zbirk

E-knjige

Seznam elektronskih knjig, ki so na voljo v knjižnici Fakultete za farmacijo.

Revije

Seznam revij, ki so na voljo na Fakulteti za farmacijo.