logo_si

Uvodni dan za bruce

 

Študentski svet Fakultete za farmacijo (ŠS FFA) v sodelovanju z Društvom študentov farmacije Slovenije in Študentsko organizacijo Fakultete za farmacije v letu 2021 že drugič organizira Uvodni dan za bruce. 


Ta bo potekal v petek, 1.10.2021, na Fakulteti za farmacijo, Aškerčeva cesta 7. Dogodek bo izveden v skladu s trenutnimi epidemiološkimi razmerami. Za vstop na fakulteto potrebujete dokazilo o PCT (prebolelost, cepljenje, testiranje).  


Bruci oz. bodoči bruci boste pridobili informacije in nasvete študentov višjih letnikov glede posameznih predmetov, izvedbe laboratorijskih vaj in odgovore na raznorazna vprašanja o samem študiju. Študenti Univerze v Ljubljani Fakultete za farmacijo imamo predavanja in vaje razporejene po več fakultetah v Ljubljani, zato bo za lažjo orientacijo po Ljubljani in fakultetah na voljo tudi video vsebina.

Več informacij o dogodku lahko dobite na Facebook strani dogodka, našem Instagram profilu @studentskisvetffa in na spletni strani Fakultete za farmacijo.

Za morebitna vprašanja smo vam na voljo preko našega instagram profila in preko  e-mail naslova studentski.svet@ffa.uni-lj.si. 


Vaša Organizacijska ekipa