logo_new_si
LUI_logo

Podjetniška pot? Ni problema!

Študenti, diplomanti in raziskovalci Fakultete za farmacijo, vas zanima podjetniška pot, imate idejo, pa ne veste, na koga se obrniti? Pri tem vam lahko pomaga Ljubljanski univerzitetni inkubator!

Perspektivnim projektom nudimo:

 

  • subvencionirane poslovne prostore,
  • podjetniško svetovanje,
  • mentorstvo,
  • podjetniško izobraževanje,
  • pomoč pri iskanju finančnih virov ter
  • pomoč pri iskanju članov tima.

Podporo nudimo študentom, raziskovalcem, mladim raziskovalcem, pedagoškim delavcem zaposlenim na fakultetah, skratka vsem, ki imate inovativno idejo in ne želite, da bi ostala le v vaši glavi. Idejam, ki imajo potencial, so inovativne in tržno prespektivne, ponujamo strokovno pomoč, stimulativno okolje in podporo.
 

Ljubljanski univerzitetni inkubator (LUI) je bil ustanovljen s strani Univerze v Ljubljani in je del podpornega okolja za podjetništvo, ki mladim nudi podporo pri uresničevanju poslovnih idej. Z izpolnjevanjem svojega poslanstva si prizadevamo spodbujati prenos znanja in tehnologije iz centrov znanja v gospodarstvo. S pomočjo številnih projektov in dogodkov poskušamo spodbuditi podjetniški duh med mladimi ter jim podjetniško kulturo čim bolj približati. V LUI najdete spodbudno okolje in pomoč pri razvoju od zamisli (podjetniške ideje) do nastanka podjetja. Podporo pa nudimo tako novim podjetniškim skupinam, kot tudi že ustanovljenim podjetjem.

Aktualni dogodki

0:00 / 0:00

Da boš vedno na tekočem z aktivnostmi in dogodki s področja podjetništva, se lahko na naši strani prijaviš na newsletter!

Kaj zanima TEBE? Poglej si možnosti in izberi primerno zase! KLIK

 

Za vsa vprašanja smo na voljo na info@lui.uni-lj.si in na 01 620 34 80.

 

Lahko nas spremljaš tudi na facebooku: LUI -Ljubljanski univerzitetni inkubator.