logo_si

Prijava uspešno shranjena


Najlepša hvala za prijavo na strokovno izpopolnjevanje UL FFA


Na vaš elektronski naslov ste prejeli potrdilo o prijavi. V kolikor potrditve niste prejeli prosimo najprej preverite mapo “nezaželena pošta”. V kolikor potrditve tudi tam ni, nas prosim obvestite na strokovno.izpopolnjevanje@ffa.uni-lj.si.

Za dodatna vprašanja smo vam na voljo na strokovno.izpopolnjevanje@ffa.uni-lj.si.

Na tem mestu lahko sebe ali zaposlene v vaši instituciji prijavite na strokovno izpopolnjevanje UL FFA s področja farmacije

Izzivi, priložnosti in izkušnje cepljenja v lekarniški dejavnostiMESTO IN NAČIN IZVEDBE

Univerza v Ljubljani, Fakulteta za farmacijo: predavalnica PD


PRIJAVLJAM SE KOT

Posameznik Posameznik FFA Institucija


KOTIZACIJA

195,00 EUR (z vključenim DDV).
Znesek vključuje organizacijo in izvedbo izobraževanja, strokovno gradivo, okrepčilo med odmorom in potrdilo o udeležbi.

Prijave zbiramo do torka, 31. maja 2022.
Vsaka deseta kotizacija znotraj iste institucije je brezplačna.
Kotizacijo poravnate v osmih dneh od izdaje računa, ki ga boste prejeli po opravljenem izobraževanju.

Možnost odjave: Sprejemamo le pisne odjave, poslane po elektronski pošti na e-naslov strokovno.izpopolnjevanje@ffa.uni-lj.si.
Skrajni rok za odjavo je 5. junij 2022. Za odjave po navedenem roku si pridržujemo pravico do zaračunanja administrativnih stroškov v višini 20 % zneska kotizacije.


LICENČNE TOČKE

Programu strokovnega izpopolnjevanja je Lekarniška zbornica Slovenije (LZS) dodelila 5 licenčnih točk.
Ob prijavi navedite, da potrebujete dodelitev licenčnih točk in ter ob zaključku prijave označite vaše soglasje z obdelavo in posredovanjem podatkov na LZS za namen dodelitve licenčnih točk. V kolikor z navedenim ne soglašate, vaših osebnih podatkov ne bomo posredovali na LZS. Dodelitev licenčnih točk boste v tem primeru urejali sami.


Udeleženec

Priimek:
Ime:
Elektronski naslov:
Institucija:

Prosimo, izberite termin izpopolnjevanja, ki se ga želite udeležiti:


Za udeležbo na izpopolnjevanju potrebujem dodelitev licenčnih točk Lekarniške zbornice Slovenije:


Plačnik

Naziv:
Naslov:
ID za DDV:

Nam želite sporočiti še kaj drugega?:


Seznanitev z obdelavo osebnih podatkov
Prijavili ste se na strokovno izpopolnjevanje s področja farmacije z naslovom Izzivi, priložnosti in izkušnje cepljenja v lekarniški dejavnosti. Vaše osebne podatke (ime, priimek, elektronski naslov ter institucijo) bo kot upravljavec podatkov obdelovala Fakulteta za farmacijo Univerze v Ljubljani (UL FFA), Aškerčeva cesta 7, Ljubljana, in sicer skladno s točko (b) člena 6 Splošne uredbe o varstvu posameznikov pri obdelavi osebnih podatkov (GDPR). Podatke o prijavljenih in prisotnih udeležencih strokovnega izpopolnjevanja bomo za namene organizacije, izvedbe in analize strokovnih izpopolnjevanj UL FFA hranili 5 let.
Kadarkoli lahko pisno na e-naslovu strokovno.izpopolnjevanje@ffa.uni-lj.si uveljavljate pravico dostopa do svojih osebnih podatkov na UL FFA, popravka, v določenem obsegu omejitev obdelave ter prenosljivost podatkov. Če boste potrebovali pomoč, se lahko obrnete na pooblaščeno osebo za varstvo podatkov na UL (dpo@uni-lj.si). Če boste ocenili, da vaših pravic ne izvršujemo ustrezno, se lahko pritožite Informacijskemu pooblaščencu RS.
Napaka