logo_new_si

Klub alumnov UL FFAV Klub alumnov UL Fakultete za farmacijo ste vabljeni diplomanti vseh programov in vseh generacij Univerze v Ljubljani Fakultete za farmacijo in diplomanti programa farmacija na vseh njenih predhodnicah. 

Želimo si, da Fakulteta za farmacijo ostane del vašega življenja tudi po koncu študija. Vabimo vas, da se včlanite v Klub alumnov UL Fakultete za farmacijo.

Klub alumnov UL Fakultete za farmacijo deluje v sklopu Alumni UL, ki predstavlja mrežo vseh klubov alumnov Univerze v Ljubljani. V Alumni UL se včlanite na krovnem spletnem portalu Univerze v Ljubljani Alumni UL. Vodilo pri delovanju klubov je Etični kodeks alumnov Univerze v Ljubljani, ki opredeljuje vrednote, h katerim stremijo tako alumni kot njihovi klubi.

UL-alumni_logo4UL-alumni_vstop_SLO

Prednosti včlanitve v Alumni UL

1. Neposreden dostop do drugih alumnov UL.
Poiščite strokovnjaka na svojem področju, sprašujte, predstavite idejo, razvijajte novosti skupaj z drugimi alumni UL.
2. Mreženje in iskanje novih poslovnih priložnosti.
Poiščite partnerja za nov projekt oziroma se povežite s tistimi, ki partnerje iščejo.
3. Redno objavljena prosta delovna mesta.
Preverite, katera podjetja iščejo prav take profile, kot je vaš.
4. Aktivnosti in dogodki namenjeni alumnom UL.
Ostanite obveščeni o dogajanju, ki je namenjeno prav vam. Ne zamudite obletnice vaše generacije ali nadgrajujte svoje znanje z zanimivimi predavanji in delavnicami.
5. Mentorski program za prenos znanja.
Če iščete usmeritev kako nadgraditi svojo karierno pot ali želite predati svoje znanje mlajšim generacijam, lahko to storite v skupnosti alumnov UL.
6. Obujanje spominov.
Se še spomnite veselja s sošolci v zgodnjih jutranjih urah? In tiste simpatije, ki je v 4 letih študija niste uspeli ogovoriti? Povežite se s prijatelji iz študentskih dni in skupaj obujajte spomine na lepe študentske dni.
7. Koriščenje ugodnosti.
Univerza v Ljubljani in njene članice se povezujejo z različnimi partnerskimi organizacijami, ki nudijo alumnom UL določene ugodnosti. Pogoj za koriščenje ugodnosti je identifikacijska številka posameznika, s katero dokazuje, da je alumen UL. Identifikacijska številka je posamezniku dodeljena ob vstopu v spletni portal.

Povezave:
Spletni portal Univerze v Ljubljani Alumni UL: https://alumniul.online/
FB profil Alumni UL: https://www.facebook.com/AlumniUL/
Instagram profil alumni_ul: https://www.instagram.com/alumni_ul/

 
Kontaktna oseba Kluba alumnov UL Fakultete za farmacijo:
Izr. prof. dr. Mojca Kerec Kos
e-mail: alumni@ffa.uni-lj.siKlub alumnov UL Fakultete za farmacijo