logo_new_si

Vabilo na delavnico INOVATOR.SI? 26. 5. 2021

Veterinarska fakulteta UL in Biotehniška fakulteta UL organizirata v sodelovanju s Pisarno za prenos znanja Univerze v Ljubljani praktično delavnico Inovator.si?, na temo intelektualne lastnine in prijavljanja patentov. Namenjena je raziskovalcem in študentom s področja ved o življenju, ki so se pri svojem raziskovalnem delu že srečali z vprašanji in izzivi pravnega varstva intelektualne lastnine in iščejo praktične nasvete, kako se lotiti patentiranja ali drugih oblik zaščite intelektualne lastnine. 

Brezplačna delavnica bo potekala 26. maja 2021 od 13. ure do 14.30, prek spleta. V priponki objavljamo vabilo, program in vprašalnik (ki ga prijavitelji izpolnijo in pošljejo skupaj s prijavo, če želijo poglobljeno delati na svojem primeru).
 
Prijavo na delavnico pošljite na: gabriela.droga-mazovec@uni-lj.si. Skupaj s prijavo pošljite tudi vprašalnik. Povezavo do dogodka boste prijavljeni prejeli prek e-pošte. 
Uvodni del dogodka bomo snemali in fotografirali (zajemanje zaslona), individualni posveti na koncu dogodka ne bodo snemani.

Za vsa vprašanja smo na voljo prek e-pošte gabriela.droga-mazovec@uni-lj.si.