logo_new_si

Obvestila

Obdobje:

54. KRKINE NAGRADE: PRILOŽNOST ZA NOVE RAZISKOVALNE DOSEŽKE

Izšel je razpis za 54. Krkine nagrade in z njim vabilo vsem vam, mladim raziskovalcem, da predstavite rezultate svojega raziskovalnega dela.

14. februar 2024 | Fakulteta, Študij

Zagovor doktorske disertacije: Marko Sever, mag. farm.

Obveščamo vas, da bo Marko Sever, mag. farm., zagovarjal doktorsko disertacijo z naslovom "Dinamično induciran transport vode preko membranskih koprenašalcev«.

19. december 2023 | Študij

Zagovor doktorske disertacije: MILA KOVAČEVIĆ, mag. farm.

Obveščamo vas, da bo MILA KOVAČEVIĆ, mag. farm., zagovarjala doktorsko disertacijo z naslovom: Razvoj na lipidih in talinah osnovanih sistemov polnjenih v mezoporozne nosilce za izboljšanje topnosti karvedilola.

15. december 2023 | Študij

Zagovor doktorske disertacije: MAJ JOŽEF, dr. med.,

Obveščamo vas, da bo MAJ JOŽEF, dr. med., zagovarjal doktorsko disertacijo z naslovom: Vpliv sodelovanja bolnikov pri zdravljenju z dimetilfumaratom na zdravstvene izide pri multipli sklerozi.

15. december 2023 | Študij

Razpis ERASMUS+ SMS 2024/2025

Odprt je razpis za zbiranje kandidatov za mobilnost z namenom študija v okviru programa ERASMUS+ v študijskem letu 2024/2025. Na razpis se lahko prijavite, če imate namen del študijskih obveznosti opraviti v tujini, na kateri od naših partnerskih inštitucij v času od 1. junija 2024 do najkasneje 30. septembra 2025.

08. december 2023 | Študij, Mednarodno sodelovanje, ERASMUS

Komisija za študijsko področje - oddaja vlog do 31. januarja 2024

Študente obveščamo, da morajo oddati vlogo za naslednjo Komisijo za študijsko področje, do torka, 30. 1. 2024, do 24:00 preko informacijskega sistema VIS; nato pa morajo natisnjeno in podpisano vlogo z dokazili oddati še v študentskem referatu (dvorišča stavba, visoko pritličje – desno, Aškerčeva cesta 9) do najpozneje srede, 31. 1. 2024 14:00 ure (ne glede na način dostave). Več informacij v celotni objavi obvestila.

07. december 2023 | Študij

Zagovor doktorske disertacije: DIANA CVIIČ, univ. dipl. biokem.

Obveščamo vas, da bo DIANA CVIIČ, univ. dipl. biokem., zagovarjala doktorsko disertacijo z naslovom: »Timidin kinaza 1 kot diagnostični tumorski označevalec pri bolnicah z rakom jajčnikov«

01. december 2023 | Študij

Zagovor doktorske disertacije: MAŠA STERLE, mag. farm.

Obveščamo vas, da bo MAŠA STERLE, mag. farm., zagovarjala doktorsko disertacijo z naslovom: »Načrtovanje, sinteza in vrednotenje neplanarnih benzotiazolnih zaviralcev bakterijskih topoizomeraz z razširjenim spektrom delovanja«

20. november 2023 | Študij

Zagovor doktorske disertacije: KLEMEN KREFT, mag. farm.

Obveščamo vas, da bo KLEMEN KREFT, mag. farm., zagovarjal doktorsko disertacijo z naslovom: »Optimizacija procesov in formulacij pri 3D tiskanju tablet«

20. november 2023 | Študij

Zagovor doktorske disertacije: ČRT DRAGAR, mag. farm.

Obveščamo vas, da bo ČRT DRAGAR, mag. farm., zagovarjal doktorsko disertacijo z naslovom: »Razvoj nanovlaken z magnetnimi nanodelci za uporabo v biomedicini«

09. november 2023 | Študij