logo_si

Uvodni dan za bruce 2020: 30. 9. 2020 - pomembna dopolnitev

Študentski svet Fakultete za farmacijo (ŠS FFA) v sodelovanju z Društvom študentov farmacije Slovenije in Študentsko organizacijo Fakultete za farmacije v letu 2020 prvič organizira Uvodni dan za bruce. Bruci oz. bodoči bruci bodo pridobili informacije in nasvete študentov višjih letnikov glede posameznih predmetov, izvedbe laboratorijskih vaj in odgovore na raznorazna vprašanja. Študenti Univerze v Ljubljani Fakultete za farmacijo imamo predavanja in vaje razporejene po več fakultetah v Ljubljani, zato bo za lažjo orientacijo na voljo tudi video vsebina.

Prijavite se preko spletnega obrazca.

Prišlo je do nekaj pomembnih sprememb.


Uvodni dan za bruce bo potekal v sredo, 30. 9. 2020, na Fakulteti za farmacijo, Aškerčeva cesta 7.
Poleg 30. 9. bomo dogodek za vse, ki niste prišli na vrsto, izvedli tudi 1. 10. Zato so prijave za vse, ki se do sedaj niste prijavili, ponovno odprte! Tisti, ki ste bili uvrščeni na čakalno vrsto, se ne prijavljate ponovno, saj ste avtomatično uvrščeni na seznam za 1. 10. 

Da ne bi prišlo do kakšne zmede - tisti, ki boste na dogodku 30. 9., v četrtek, 1. 10., ne pridete na fakulteto. Velja tudi obratno - tisti, ki boste na dogodku 1. 10., v sredo, 30. 9., ne pridete na fakulteto. 

Menjave med dnevoma niso mogoče. Če se dogodka ne morete udeležiti, lahko študentsko izkaznico prevzamete v študentskem referatu (lesena stavba na dvorišču) kadarkoli po začetku študijskega leta.

Študijski urniki za vaš program bodo predvidoma dostopni na spletni strani fakultete do konca tedna. Do takrat vam bomo na vaš elektronski naslov poslali tudi program Uvodnega dne za bruce.

 
Zaradi koronarazmer prijavljene prosimo, da si za čas dogodka priskrbijo in nosijo obrazno masko. Prosimo tudi, da po uspešni prijavi spremljajo obvestila na svojem e-poštnem naslovu, če pride do spremembe lokacije izvedbe. 

Facebook stran dogodka 
Vaša Organizacijska ekipa