logo_new_si

UVODNI DAN ZA BRUCE 2023

UVODI DAN ZA BRUCE

Študentski svet Fakultete za farmacijo (ŠS FFA) in sodelavci Fakultete za farmacijo (UL FFA) v sodelovanju z Društvom študentov farmacije Slovenije (DŠFS) in Študentsko organizacijo Fakultete za farmacijo (ŠO FFA) v letu 2023 že četrtič organizirajo Uvodni dan za bruce prvostopenjskih in enovitih študijskih programov.

Ta bo potekal v ponedeljek, 2.10.2023, ob 9:00 na Fakulteti za farmacijo (UL FFA), Aškerčeva cesta 7. Bruce prosimo, da se zglasijo vsaj 15 minut prej, saj bodo v preddverju UL FFA usmerjeni v ločene predavalnice po študijskih programih – program EMŠ Farmacija v predavalnico PD, Laboratorijska biomedicina v predavalnico P1 in Kozmetologija v predavalnico P2.

Bruci oz. bodoči bruci boste pridobili informacije in nasvete študentov višjih letnikov glede posameznih predmetov, izvedbe laboratorijskih vaj in odgovore na raznorazna vprašanja o samem študiju. Študenti Univerze v Ljubljani Fakultete za farmacijo imamo predavanja in vaje razporejene po več fakultetah/lokacijah v Ljubljani, zato vam bomo podali napotke za lažjo orientacijo po Ljubljani in fakultetah s predstavitvijo v živo in s pomočjo video vsebin.

Več informacij o dogodku lahko dobite na Facebook strani dogodka in našem Instagram profilu @studentskisvetffa.

Za morebitna vprašanja smo vam na voljo preko našega instagram profila in preko e-mail naslovov uvodnidanzabruce@gmail.com (e-mail naslov organizacijske ekipe) ali studentski.svet@ffa.uni-lj.si.

V okviru Univerze v Ljubljani pa bo v popoldanskem času, v ponedeljek, 2. oktobra 2023 med 17. in 20. uro na Kongresnem trgu, potekala tradicionalna prireditev Pozdrav brucem 2023.

Vaša Organizacijska ekipa
LINK Facebook strani dogodka