logo_si

Regijski BioCamp 2019

Lekov Regijski Biocamp je tridnevni seminar za najboljše diplomske in podiplomske študente naravoslovnih in ekonomskih ved, ki jih zanima kariera v farmacevtski industriji.

Udeleženci Regijskega BioCampa dobijo neposreden vpogled v izzive in priložnosti v biotehnologiji, kemiji in farmaciji na seminarjih, ki jih vodijo priznani strokovnjaki. Organizirane so tudi delavnice, na katerih dobijo izbrani študentje orodja, ki jih potrebujejo, da postanejo uspešni menedžerji in podjetniki. Osrednja tema letošnjega dogodka je Nevroznanost danes in jutri.

Program Regijskega Biocampa 2019

K prijavi za udeležbo na Regijskem BioCampu 2019 ste vabljeni dodiplomski (zadnji letnik), magistrski, doktorski in postdoktorski študenti naravoslovnih in ekonomskih znanosti s fakultet v regiji. Dogodek bo potekal v angleškem jeziku, zato se od prijavljenih kandidatov pričakuje tekoče znanje angleškega jezika. Na podlagi akademskih dosežkov, strokovnih izkušenj in ob študijskih dejavnosti bo izbranih skupno 35 študentov iz regije.

Kako se prijaviti
Študentje se lahko prijavijo na www.lek.si/biocamp. Prijavi naj priložijo tudi življenjepis, priporočilo in motivacijsko pismo v angleškem jeziku. Izbrani študentje boste obveščeni po elektronski pošti v aprilu 2019.

Dodatne informacije lahko najdete na www.lek.si/biocamp ali pišete na naslov biocamp.lek@sandoz.com.