logo_si

Razpis Pokala Zdrave zabave v veslanju v zmajevih čolnih 2019

V sklopu 26. študentskega teka na grad bo v torek, 28. 5. 2019 potekal Pokal Zdrave zabave v veslanju z zmajevimi čolni. Tekmovanje se bo pričelo ob 17:00. Start preizkušnje pa bo pod Zmajevim mostom na Ljubljanici. Veslače čaka 180 m dolga proga, ki se bo končal pod Tromostovjem. Ekipa šteje 8 tekmovalcev (od tega najmanj 2 ženski) in 1 bobnar. Ekipe nastopajo v medsebojnih dvobojih s skupinskim startom. Rok za prijavo je 24. 5. 2019.

Slovenska univerzitetna športna zveza in Kajakaška zveza Slovenije že drugo leto zapored organizirata Pokal Zdrave zabave v veslanju z zmajevimi čolni. Tekmovanje bo potekalo v sklopu prireditve 26. študentskega teka na grad. Ekipa šteje 8 tekmovalcev (od tega najmanj 2 ženski in največ 2 tekmovalca registrirana pri Kajakaški zvezi Slovenije) + 1 bobnar.

Start prvega dvoboja s skupinskim startom je ob 17:00 pod Zmajskim mostom. Zbor in sestanek ekip bo ob 16.30 na platoju pod Mesarskim mostom. Proga je dolga 180 m. Vodja tekmovanje je Andrej Jelenc, pri kateremu lahko dobite dodatne informacije glede treningov na Ljubljanici, v Kajak kanu klub Ljubljana, Livada 31, 1000 Ljubljana.
Za informacije pišite na andrej.jelenc@kajak-zveza.si.
Možnost treningov je do 22. 5. 2019.

Pravico nastopa imajo študenti s statusom v študijskem letu 2018/19 na kateremkoli višješolskem ali visokošolskem zavodu v Sloveniji (višje šole, samostojni visokošolski zavodi, univerze) ter zaposleni na višješolskih in visokošolskih izobraževalnih zavodih (za zaposlitev šteje redno delovno razmerje za določen ali nedoločen čas).

zmajevi čolni

Vse dodatne informacije o tekmovanju najdete v razpisu.

Ekipa UNISPORT
E-naslov: cus@student.uni-lj.si