logo_new_si

Pozdrav brucem 2021

Veseli smo, da se bo novo študijsko leto začelo v živo, na fakultetah in akademijah. Ker želimo na Univerzi v Ljubljani pozdraviti vse naše brucke in bruce ter zaželeti novo uspešno študijsko leto starejšim študentkam in študentom, Študentski svet Univerze v Ljubljani tudi letos organizira Pozdrav brucem. Ker nas je v luči epidemioloških ukrepov preveč, da bi se vsi zbrali na Kongresnem trgu, se nam pridružite na spletnem Pozdravu brucem, ki bo v petek, 1. oktobra 2021, ob 17. uri.

Na prvi študijski dan bomo v dnevne sobe študentk, študentov in zaposlenih pripeljali Pozdrav brucem, kot smo ga poznali na Kongresnem trgu (povezavo do dogodka bomo objavili v kratkem). Novi rektor prof. dr. Gregor Majdič bo odprl novo študijsko leto, nagovorila nas bosta tudi župan Mestne občine Ljubljana Zoran Janković in predsednik Študentskega sveta Univerze v Ljubljani Grega Rudolf. Kratkim nagovorom bo sledilo 45 minut smeha. Pridružila se nam bo stand up komičarka, dramska pedagoginja, lutkarica in ventrilokvistka Lucija Ćirović. Nato bomo študentkam in študentom na kratko predstavili celo paleto obštudijskih dejavnosti, s katerimi lahko poskrbite za svoje zdravje, zabavo ali dodatno znanje, izkušnje, ter druge uporabne informacije, ki vam bodo pomagale v novem študijskem letu. Na voljo bomo tudi za vaša vprašanja.

Spremljevalni program Pozdrava brucem že poteka na družbenih omrežjih Študentskega sveta Univerze v Ljubljani, kjer smo pripravili zabavne izzive, v katerih lahko študentke in študenti sodelujete do konca oktobra. Najizvirnejše študentke in študenti boste za svoj trud nagrajeni. 

Spremljajte Instagram ŠS UL, Facebook ŠS UL in dogodek na Facebooku – Pozdrav brucem 2021.