logo_new_si

Mobility day 2021

V ponedeljek, 13. 12. 2021 ob 17:00 bo potekal Mobility day 2021. Dogodek bo v online obliki potekal na naslednji povezavi: https://uni-lj-si.zoom.us/j/95212069666.

Mobility day združuje predstavitev vseh možnosti mednarodne mobilnosti za študente Fakultete za farmacijo, od Erasmus izmenjav, do mednarodnih kongresov in SEP praks.

Dogodek se bo začel s predstavitvijo Erasmus+ programa, ki jo bo imela Prodekanja za mednarodno sodelovanje. Izvedel boš, kam vse lahko odpotuješ na izmenjavo/prakso, kako in kdaj se prijaviš, kakšni so kriteriji za izbor, koliko štipendije prejmeš... Dva študenta bosta  na koncu tega dela predstavila nedavno izkušnjo iz Erasmus prakse in izmenjave.

Nato sledi predstavitev organizacije IPSF (International Pharmaceutical Students' Federation) in EPSA (European Pharmaceutical Students' Association) ter njunih projektov. Dobil boš vse informacije o tem, kako se prijaviti na SEP prakso in Twinnet, kaj lahko pričakuješ tam, odgovore na vprašanja ter malo spodbude k prijavi. Pridružili se nam bodo študentje, ki so se preteklo leto udeležili teh izmenjav in vam bodo z veseljem predstavili svojo izkušnjo. Pozabili nismo niti na Mednarodni poletni farmacevtski tabor (International Pharmaceutial Summer Camp).

Se vidimo v ponedeljek!