logo_si

BioCamp 2021 - prijave odprte

BioCamp je tradicionalni mednarodni dogodek, ki ga organizirajo v Novartisu v Sloveniji. Namenjen je najboljšim študentom naravoslovnih, poslovnih in tehničnih ved, ki jih zanima kariera v farmacevtski industriji. Udeleženci BioCampa dobijo neposreden vpogled v izzive in priložnosti skozi predavanja priznanih strokovnjakov, delavnicah in reševanju realnega izziva v globalnem farmacevtskem podjetju.

Zbiranje prijav študentov za udeležbo na BioCampu 2021, ki bo potekal od 27. septembra do 1. oktobra 2021, preko spleta, se je že pričelo. Rok za prijave je 31. maj 2021.

Kdo se lahko prijavi?
K prijavi za udeležbo na BioCampu 2021 so vabljeni dodiplomski (zadnji letnik), magistrski, doktorski in postdoktorski študenti naravoslovnih, poslovnih in tehničnih znanosti. Dogodek bo potekal v angleškem jeziku, zato se od prijavljenih kandidatov pričakuje tekoče znanje angleškega jezika.

Na podlagi akademskih dosežkov, strokovnih izkušenj in ob študijskih dejavnosti bo izbranih skupno 42 študentov iz celotnega sveta.

Kako se prijaviti?
Študentje se lahko prijavijo na BioCamp 2021. Prijavi naj priložijo tudi življenjepis,  priporočilo in motivacijsko pismo v angleškem jeziku. Izbrani študenti bodo obveščeni  po elektronski pošti v juniju 2021.

Dodatne informacije lahko najdete na: BioCamp 2021 ali nam pišete na: BioCamp elektronski naslov.