logo_si

VABLJENI NA 25. DOBRODELNI DECATHLON ŠTUDENTSKI TEK NA GRAD

Teka se lahko udeležite rekreativno – brez meritve časa ali tekmovalno – z meritvijo časa. Prijave v tekmovalno kategorijo – z meritvijo časa – bomo sprejemali do nedelje,  20. maja, medtem ko bodo prijave v rekreativno kategorijo možno na dan teka na Prešernovem trgu med 16:30 in 18:00.

Novost letošnjega študentskega teka na grad je uvedba dodatne tekaške kategorije samo za dijake. Tudi letos bo Decathlon Ljubljana prispeval bogat nagradni sklad: posamezniki uvrščeni od 1. do 3. mesta v vseh kategorijah z meritvijo časa bodo prejeli vrednostni bon za 50 EUR unovčljiv v trgovini Decathlon Ljubljana. Obenem bomo letos nagradil tudi najbolj izvirno deset člansko tekaško ekipo s 500 EUR vrednostnih bonov za nakup v trgovini Decathlon Ljubljana. Za osvežitev v cilju bodo vsi tekači prejeli izotonični napitek Oshee.

Študentski tek na grad pa je od leta 2016 tudi dobrodelen. V sodelovanju s Slovensko Karitas bomo tako zbirali prehrambne izdelke široke porabe ter izdelke za higiensko oskrbo za slovenske družine v stiski. Lansko leto smo zbrali nekaj več kot 1.500 kg konzervirane hrane in šolskih potrebščin za otroke, ki jih je Slovenska Karitas namenila najbolj potrebnim v Sloveniji. Pridruži se tudi ti študentskemu teku solidarnosti. Ne odlašaj in se prijavi zdaj!

25. Decathlon študentski tek na grad podpirajo: Slovenska Karitas, ŠOU v Ljubljani, Mestna občina Ljubljana, Športna unija Slovenije, Fundacija za šport, ARC-Kranj d.o.o., Timing Ljubljana, Športni dnevnih EkipaSN, Val 202 ter Zavod ŠKL ter glavni pokrovitelj Decathlon Ljubljana d.o.o.

Za več informacij kliknite tukaj.