logo_si

Obvestila

Obdobje:

Prijavite se v POPR in gradite svoje zaposlitvene možnosti!

Če se boste želeli udeležiti dogodkov in svetovanj Kariernih centrov UL, boste kaj hitro ugotovili, da imamo nov sistem sprejemanja in urejanja prijav na dogodke ter svetovanja. Na našem novem portalu POPR (Portala Osebnega in Profesionalnega Razvoja) si lahko uredite tudi portfolio izobraževanj in dogodkov, ki ste se jih udeležili ter jih vključite v svoj CV. Prijava v POPR je enostavna. Če ste študenti s statusom, se v POPR lahko prijavite s svojo digitalno UL identiteto. Če pa ste študenti brez statusa, so vsebine za vas še vedno dostopne, le predhodno se morate registrirati.

16. november 2020 | Študij, Karierni centri

Pregled koristnih informacij o možnostih finančne, psihosocialne in druge pomoči v času koronavirusa: november 2020

Obdobje, v katerem smo, lahko v mnogih izmed nas vzbuja občutek negotovosti in pomanjkanja nadzora nad situacijo, zato je še toliko bolj pomembno, da se v tem času obrnemo vase in se osredotočimo predvsem na to, da se bomo dobro počutili. V pregledu objavljamo koristne informacije o možnostih finančne, psihosocialne in drugih oblik pomoči.

12. november 2020 | Študij, Karierni centri

Zagovor doktorske disertacije, Tadeja Kuret, mag. farm., 2. 11. 2020

Univerza v Ljubljani Fakulteta za farmacijo obvešča, da bo TADEJA KURET, mag. lab. biomed., zagovarjala doktorsko disertacijo z naslovom »Celični in molekulski označevalci sistemskih vaskulitisov ter avtoprotitelesa proti serumskemu amiloidu A kot fiziološki regulatorji vnetnega odziva« dne 2. 11. 2020 ob 14. uri preko orodja MS Teams znotraj skupine Doktorat TADEJA KURET. Zainteresirana javnost Študentskemu referatu: mateja.tercic@ffa.uni-lj.si pošlje izpolnjeno vlogo za prisostvovanje na zagovoru in izjavo, najkasneje do petka, 30. 10. 2020 do 12. ure.

28. oktober 2020 | Študij

Zagovor doktorske disertacije, Maša Vidmar Golja, mag. lab. biomed., 30. 10. 2020

Univerza v Ljubljani Fakulteta za farmacijo obvešča, da bo MAŠA VIDMAR GOLJA, mag. lab. biomed., zagovarjala doktorsko disertacijo z naslovom »Vpliv folatov na molekularne osnove prirojenih nepravilnosti ploda«, dne 30. 10. 2020 ob 15.30. uri, preko orodja MS Teams znotraj skupine Doktorat MAŠA VIDMAR GOLJA. Zainteresirana javnost Študentskemu referatu na naslov mateja.tercic@ffa.uni-lj.si pošlje izpolnjeno vlogo za prisostvovanje na zagovoru in izjavo najkasneje do četrtka, 29. 10. 2020 do 12. ure.

28. oktober 2020 | Študij

Promocija doktorjev in doktoric znanosti v času strožjih ukrepov Vlade RS in NIJZ za preprečevanje okužb z novim koronavirusom - osebni prevzem - navodilo

Seznanjamo vas s spremenjenim protokolom promocij doktorjev in doktorjev znanosti v času veljave posebnih ukrepov za preprečevanje širjenja koronavirusa in posledično bolezni Covid-19. Zaradi razglašene epidemije promocij do nadaljnjega na UL ne bodo organizirali, po preklicu pa bodo začeli z osebnimi prevzemi listin v skladu s spremenjenim protokolom, s katerim vas seznanjamo v priloženem dokumentu.

28. oktober 2020 | Študij

Obvezne vaje se do nadaljnjega nemoteno izvajajo

Obveščamo vas, da se obvezne vaje do nadaljnjega izvajajo nemoteno naprej. Prosimo vas, da vsakodnevno spremljate spletne strani UL FFA in VIS obvestila, saj bo UL FFA sprotno prilagajala izvedbo vaj epidemiološkim razmeram v državi. Prosimo, preberite obvestilo, objavljeno v celotni novici.

19. oktober 2020 | Študij

Volitve v Študentsko organizacijo Fakultete za farmacijo in in ŠOU Ljubljana

V sredo, 14. oktobra, potekajo na Študentskem kampusu (Pivovarniška 6) volitve v Študentsko organizacijo Fakultete za farmacijo (ŠOFFA) in Študentsko organizacijo Univerze v Ljubljani (ŠOU v Ljubljani). Volišče je odprto med 9.00 in 18.00. Študente obveščamo, da se lahko udeležijo volitev v omenjenem terminu.

13. oktober 2020 | Študij

Zagovor doktorske disertacije, Jelena Mandić, mag. farm., 14. 10. 2020

Univerza v Ljubljani Fakulteta za farmacijo obvešča, da bo JELENA MANDIĆ, mag. farm., zagovarjala doktorsko disertacijo z naslovom »Študij industrijsko uporabnih tehnoloških pristopov razvoja trdnih samo-mikroemulgirajočih sistemov s karvedilolom« v sredo, 14. 10. 2020 ob 14. uri, preko orodja MS Teams znotraj skupine Doktorat JELENA MANDIĆ. Zainteresirana javnost Študentskemu referatu: mateja.tercic@ffa.uni-lj.si pošlje izpolnjeno vlogo za prisostvovanje na zagovoru in izjavo najkasneje do torka, 13. 10. 2020 do 12. ure.

09. oktober 2020 | Študij

Zbiranje prijav za študentske izmenjave v okviru CEEPUS mreže CIII-SI-0611: rok 15. 10. 2020

Vabimo vas k prijavi za CEEPUS študentske izmenjave za letni semester 2020/21. Izmenjave bodo potekale v okviru CEEPUS mreže CIII-SI-0611: Novel diagnostic and therapeutic approaches to complex genetic disorders, ki jo koordinira prof. dr. Janja Marc. Če vas udeležba na CEEPUS izmenjavi zanima, se oglasite prof. Janji Marc preko elektronske pošte janja.marc@ffa.uni-lj.si). Rok za prijavo je 15. 10. 2020. Več na informacij lahko dobite na spletni strani https://www.ceepus.info/ ter v priloženem dokumentu.

07. oktober 2020 | Študij, Mednarodno sodelovanje, Štipendije, CEEPUS

Komisija za študijsko področje – november 2020

Študente obveščamo, da morajo oddati vlogo za Komisijo za študijsko področje, ki bo potekala v mesecu novembru 2020, do četrtka, 29. oktobra 2020 do 24:00 preko informacijskega sistema VIS, nato pa morajo natisnjeno in podpisano vlogo z dokazili oddati še v študentskem referatu (dvorišča stavba, visoko pritličje – desno, Aškerčeva cesta 9) do najpozneje petka, 30. oktobra 2020 do 13:00 ure (ne glede na način dostave).

07. oktober 2020 | Študij