logo_si

Obvestila

Obdobje:

Zagovor doktorske disertacije, Maša Vidmar Golja, mag. lab. biomed., 30. 10. 2020

Univerza v Ljubljani Fakulteta za farmacijo obvešča, da bo MAŠA VIDMAR GOLJA, mag. lab. biomed., zagovarjala doktorsko disertacijo z naslovom »Vpliv folatov na molekularne osnove prirojenih nepravilnosti ploda«, dne 30. 10. 2020 ob 15.30. uri, preko orodja MS Teams znotraj skupine Doktorat MAŠA VIDMAR GOLJA. Zainteresirana javnost Študentskemu referatu na naslov mateja.tercic@ffa.uni-lj.si pošlje izpolnjeno vlogo za prisostvovanje na zagovoru in izjavo najkasneje do četrtka, 29. 10. 2020 do 12. ure.

28. oktober 2020 | Študij

Promocija doktorjev in doktoric znanosti v času strožjih ukrepov Vlade RS in NIJZ za preprečevanje okužb z novim koronavirusom - osebni prevzem - navodilo

Seznanjamo vas s spremenjenim protokolom promocij doktorjev in doktorjev znanosti v času veljave posebnih ukrepov za preprečevanje širjenja koronavirusa in posledično bolezni Covid-19. Zaradi razglašene epidemije promocij do nadaljnjega na UL ne bodo organizirali, po preklicu pa bodo začeli z osebnimi prevzemi listin v skladu s spremenjenim protokolom, s katerim vas seznanjamo v priloženem dokumentu.

28. oktober 2020 | Študij

We Discover Days Barcelona

Če vas zanimajo aktualna družbena vprašanja in si želite o njih debatirati še z drugimi študenti na evropskih univerzah, je WeDiscover Days Barcelona odlična priložnost za vas! Med tridnevnim dogodkom (od 28. do 30. oktobra) se bo zvrstilo več konferenc, razprav, projekcij, delavnic in spletnih obiskov, na katerih boste udeleženci razpravljali o različnih temah, kot so podnebne razmere, promet in mobilnost, socialna vključenost in še mnoge druge.

28. oktober 2020 | Mednarodno sodelovanje, Karierni centri

Maske nas ščitijo, nosimo jih

V okviru intervjuja s prof. dr. Borutom Božičem je nastal prispevek za gluhe in naglušne "Maske nas ščitijo, nosimo jih!", ki si ga lahko ogledate na spodnji povezavi. Del njegovih izjav pa bo vključen v ločen prispevek o imunskem sistemu ter v oddajo Prisluhnimo tišini na RTV Slovenija.

28. oktober 2020 | Fakulteta

Izzivi v tujini, oktober 2020

Sodobni izzivi ne poznajo meja. Za uspešno spopadanje z njimi je potrebno čezmejno sodelovanje. Študijska mobilnost ali opravljanje prakse v tujini je lahko ena izmed najbolj koristnih izkušenj, ki jih boste pridobili med študijem. Je enkratna priložnost dobiti neprecenljive nove izkušnje, naučiti se ali utrditi znanje tujih jezikov in pridobiti nove veščine. Zato nikar ne zamudite predstavitev in delavnic v okviru IZZIVOV V TUJINI, kjer boste dobili ključne informacije o odhodu na študijsko izmenjavo ali prakso v tujino.

21. oktober 2020 | Mednarodno sodelovanje, Karierni centri

Obvezne vaje se do nadaljnjega nemoteno izvajajo

Obveščamo vas, da se obvezne vaje do nadaljnjega izvajajo nemoteno naprej. Prosimo vas, da vsakodnevno spremljate spletne strani UL FFA in VIS obvestila, saj bo UL FFA sprotno prilagajala izvedbo vaj epidemiološkim razmeram v državi. Prosimo, preberite obvestilo, objavljeno v celotni novici.

19. oktober 2020 | Študij

Volitve v Študentsko organizacijo Fakultete za farmacijo in in ŠOU Ljubljana

V sredo, 14. oktobra, potekajo na Študentskem kampusu (Pivovarniška 6) volitve v Študentsko organizacijo Fakultete za farmacijo (ŠOFFA) in Študentsko organizacijo Univerze v Ljubljani (ŠOU v Ljubljani). Volišče je odprto med 9.00 in 18.00. Študente obveščamo, da se lahko udeležijo volitev v omenjenem terminu.

13. oktober 2020 | Študij

Zagovor doktorske disertacije, Jelena Mandić, mag. farm., 14. 10. 2020

Univerza v Ljubljani Fakulteta za farmacijo obvešča, da bo JELENA MANDIĆ, mag. farm., zagovarjala doktorsko disertacijo z naslovom »Študij industrijsko uporabnih tehnoloških pristopov razvoja trdnih samo-mikroemulgirajočih sistemov s karvedilolom« v sredo, 14. 10. 2020 ob 14. uri, preko orodja MS Teams znotraj skupine Doktorat JELENA MANDIĆ. Zainteresirana javnost Študentskemu referatu: mateja.tercic@ffa.uni-lj.si pošlje izpolnjeno vlogo za prisostvovanje na zagovoru in izjavo najkasneje do torka, 13. 10. 2020 do 12. ure.

09. oktober 2020 | Študij

Javni poziv za zbiranje predlogov nagrajencev UL FFA v letu 2020

Na podlagi 2. člena Pravilnika o nagradah in priznanjih UL FFA, ki ga je sprejel Senat UL FFA dne 10. 10. 2017, objavlja Komisija za nagrade in priznanja UL FFA Poziv za zbiranje predlogov nagrajencev fakultete za leto 2020. Rok za oddajo predlogov je 2. 11. 2020, v tajništvo fakultete. Poziv v celoti objavljamo v priloženem dokumentu.

08. oktober 2020 | Fakulteta

Zbiranje prijav za študentske izmenjave v okviru CEEPUS mreže CIII-SI-0611: rok 15. 10. 2020

Vabimo vas k prijavi za CEEPUS študentske izmenjave za letni semester 2020/21. Izmenjave bodo potekale v okviru CEEPUS mreže CIII-SI-0611: Novel diagnostic and therapeutic approaches to complex genetic disorders, ki jo koordinira prof. dr. Janja Marc. Če vas udeležba na CEEPUS izmenjavi zanima, se oglasite prof. Janji Marc preko elektronske pošte janja.marc@ffa.uni-lj.si). Rok za prijavo je 15. 10. 2020. Več na informacij lahko dobite na spletni strani https://www.ceepus.info/ ter v priloženem dokumentu.

07. oktober 2020 | Študij, Mednarodno sodelovanje, Štipendije, CEEPUS