logo_si

Obvestila

Obdobje:

Javno predavanje: dr. Barbara Šteh pred izvolitvijo v naziv redne profesorice

Filozofska fakulteta Univerze v Ljubljani obvešča, da bo imela dr. Barbara Šteh pred izvolitvijo v naziv redne profesorice. Javno predavanje bo v četrtek, 30. novembra, ob 16:00, v Modri sobi na Filozofski fakulteti Univerze v Ljubljani, Aškerčeva cesta 2, 1000 Ljubljana.

27. november 2023 | Fakulteta, Inavguracijska predavanja

Nastopno predavanje: izr. prof. dr. Martina Drevenšek, dr. dent. med.

Univerza v Ljubljani, Medicinska fakulteta, Vrazov trg 2, obvešča, da bo imela izr. prof. dr. Martina Drevenšek, dr. dent. med., nastopno predavanje pred izvolitvijo v naziv redne profesorice za področje zobna in čeljustna ortopedija.

27. november 2023 | Fakulteta, Inavguracijska predavanja

Javno predavanje: dr. Tanja Kajtna pred izvolitvijo v naziv redne profesorice

Filozofska fakulteta Univerze v Ljubljani obvešča, da bo imela DR. TANJA KAJTNA pred izvolitvijo v naziv redne profesorice javno predavanje z naslovom: “Biti ali ne biti športna psihologinja - interdisciplinarnost v praksi”

30. oktober 2023 | Fakulteta, Inavguracijska predavanja

Inavguracijsko predavanje izr. prof. dr. Jelke Lindič, dr. med., pred izvolitvijo v naziv redne profesorice

Inavguracijsko predavanje izr. prof. dr. Jelke Lindič, dr. med., pred izvolitvijo v naziv redne profesorice. Predavanje z naslovom Kaj je naše igrišče? bo v sredo, 15. novembra 2023, ob 12.30 v Srednji predavalnici UL Medicinske fakultete na Korytkovi 2.

27. oktober 2023 | Fakulteta, Inavguracijska predavanja

Inavguracijsko predavanje: izr. prof. dr. Damjan Kovač, dr. med., pred izvolitvijo v naziv redni profesor

Inavguracijsko predavanje: izr. prof. dr. Damjan Kovač, dr. med., pred izvolitvijo v naziv redni profesor. Predavanje z naslovom Kostno-mineralna bolezen po presaditve ledvice bo v ponedeljek, 13. novembra 2023, ob 13. uri v Srednji predavalnici UL Medicinske fakultete na Korytkovi 2.

20. oktober 2023 | Fakulteta, Inavguracijska predavanja

Javno predavanje: izr. prof. dr. Gregor Čepon pred izvolitvijo v naziv redni profesor

Javno predavanje: izr. prof. dr. Gregor Čepon pred izvolitvijo v naziv redni profesor. Predavanje z naslovom Strukturna dinamika: od teorije do praktičnih aplikacij bo v sredo, 11. 10. 2023 ob 12. uri na UL FS v predavalnici III/4.

03. oktober 2023 | Fakulteta, Inavguracijska predavanja

Javno predavanje: dr. Uršula Krevs Birk pred izvolitvijo v naziv redne profesorice

Javno predavanje: dr. Uršula Krevs Birk pred izvolitvijo v naziv redne profesorice. Javno predavanje bo v ČETRTEK 5. oktobra, ob 12.15 uri v predavalnici 15, na Filozofski fakulteti Univerze v Ljubljani, Aškerčeva 2, 1000 Ljubljana.

02. oktober 2023 | Fakulteta, Inavguracijska predavanja

Javno predavanje: izr. prof. dr. Uroš Grošelj, univ. dipl. kem., pred izvolitvijo v naziv redni profesor

Fakulteta za kemijo in kemijsko tehnologijo Univerze v Ljubljani obvešča, da bo imel izr. prof. dr. Uroš Grošelj, univ. dipl. kem., pred izvolitvijo v naziv redni profesor javno predavanje z naslovom: “Od kafre do organokatalize in nazaj”

29. september 2023 | Fakulteta, Inavguracijska predavanja

Javno predavanje: izr. prof. dr. Darja Rugelj, viš. fiziot., univ. dipl. org. pred izvolitvijo v naziv redna profesorica

Vabilo na javno predavanje izr. prof. dr. Darje Rugelj, viš. fiziot., univ. dipl. org., pred izvolitvijo v naziv redna profesorica za področje Fizioterapija.

15. september 2023 | Fakulteta, Inavguracijska predavanja

Inavguracijsko predavanje izr. prof. dr. Boštjana Udoviča, pred izvolitvijo v naziv rednega profesorja

Fakulteta za družbene vede Univerze v Ljubljani obvešča, da bo imel dr. Boštjan UDOVIČ pred izvolitvijo v naziv rednega profesorja javno inavguracijsko predavanje z naslovom »Diplomatske študije kot samostojno polje znanstvenega preučevanja«

13. september 2023 | Fakulteta, Inavguracijska predavanja