logo_new_si

Obvestila

Obdobje:

Preizkusno predavanje: dr. KLEMEN KORASA, mag. farm.

Vabimo vas, da se udeležite javnega preizkusnega predavanja z naslovom: »Kontinuirana proizvodnja zdravil« , ki ga bo imel dr. KLEMEN KORASA, mag. farm. pred izvolitvijo v naziv docenta za področje farmacevtske tehnologije.

22. maj 2024 | Fakulteta, Predavanje

Oglas za mesto raziskovalca s podiplomskim usposabljanjem do doktorata znanosti

V sodelovanju s farmacevtskim podjetjem Lek d. d. vam tudi v letošnjem letu, izven instituta mladega raziskovalca, ponujamo podiplomsko usposabljanje do doktorata znanosti (s pričetkom v študijskem letu 2024/2025), in sicer na treh industrijsko relevantnih tematikah, ki vključujejo raziskovalno delo v raziskovalno-razvojnih laboratorijih Leka, člana skupine Sandoz. Več informacij v prilogi. Vabimo vse motivirane študentke in študente, ki zaključujete magistrske študijske programe (EM FAR, IND FAR, LBM), da se odzovete na ponujeno priložnost. Rok za oddajo interesa (življenjepis in motivacijsko pismo) je 5. junij 2024 do 16. ure na igor.locatelli@ffa.uni-lj.si.

21. maj 2024 | Fakulteta

Javna objava prostega delovnega mesta: Samostojni strokovni delavec VII/2 (I) – m/ž

Univerza v Ljubljani Fakulteta za farmacijo razpisuje prosto delovno mesto: Samostojni strokovni delavec VII/2 – m/ž. Rok za prijavo: do 11. 6. 2024.

21. maj 2024 | Fakulteta, Prosta delovna mesta

Odziv rektorja Univerze v Ljubljani po srečanju s študentkami in študenti na UL FDV

Na Univerzi v Ljubljani obsojamo vse kršitve mednarodnega prava, vključno z mednarodnim humanitarnim pravom in pravom človekovih pravic v Gazi in na okupiranem palestinskem ozemlju.

17. maj 2024 | Fakulteta

KNJIŽNICA - NOVOSTI

V konzorciju COSEC smo za leto 2024 pridobili nekatere ugodnosti pri objavljanju člankov v odprtem dostopu (popusti in vavčerji za stroške objav člankov oz. APC).

15. maj 2024 | Knjižnica

Inavguracijsko predavanje: izr. prof. dr. Bojana Pinter, dr. med. pred izvolitvijo v naziv redne profesorice

Univerza v Ljubljani, Medicinska fakulteta, Vrazov trg 2, obvešča, da bo imela izr. prof. dr. Bojana Pinter, dr. med., nastopno predavanje pred izvolitvijo v naziv redne profesorice za področje ginekologija in porodništvo.

10. maj 2024 | Fakulteta, Inavguracijska predavanja

Inavguracijsko predavanje: izr. prof. dr. Oliver Bajt, univ. dipl. kem., pred izvolitvijo v naziv redni profesor

Fakulteta za kemijo in kemijsko tehnologijo Univerze v Ljubljani obvešča, da bo imel izr. prof. dr. Oliver Bajt, univ. dipl. kem., pred izvolitvijo v naziv redni profesor javno predavanje

07. maj 2024 | Fakulteta, Inavguracijska predavanja

OBVESTILO DELOVANJU KNJIŽNICE

​Ni novih obvestil.

06. maj 2024 | Knjižnica

1. raziskovalni simpozij doktorskih študentov UL FFA

V torek, 9. 4. 2024 smo na Fakulteti za Farmacijo (UL) uspešno izvedli 1. raziskovalni simpozij doktorskih študentov UL FFA, kjer je svoje delo z javnim nastopom predstavilo 34 študentk in študentov interdisciplinarnega doktorskega študija Biomedicina.

18. april 2024 | Fakulteta, Študij

Javna objava prostega delovnega mesta: VODJA SLUŽBE NA UNIVERZI VII/2 (I) – m/ž

Javna objava prostega delovnega mesta: VODJA SLUŽBE NA UNIVERZI VII/2 (I) – m/ž. Rok za prijavo: do 25. 4. 2024

11. april 2024 | Fakulteta, Prosta delovna mesta