logo_new_si

Obvestila

Obdobje:

Karierni dan in zmenkarije na Fakulteti za farmacijo UL

Karierni dan in hitri zmenki bodo potekali v sredo 3. aprila od 16:00 do 18:00 na hodniku v prvem nadstropju na Fakulteti za farmacijo.

15. marec 2024 | Študij, Karierni centri

Razvoj in pridobitev dovoljenja za promet generičnega zdravila - pogled strokovnjaka iz prakse

Študenti se boste seznanili s strategijo razvoja ter ključnimi mejniki in zahtevami kakor tudi z izzivi za uspešen razvoj generičnega zdravila.

15. marec 2024 | Študij, Karierni centri

Inavguracijsko predavanje: izr. prof. dr. Janja Pretnar Oblak, dr. med., pred izvolitvijo v naziv redne profesorice

Univerza v Ljubljani, Medicinska fakulteta, Vrazov trg 2, obvešča, da bo imela izr. prof. dr. Janja Pretnar Oblak, dr. med., nastopno predavanje pred izvolitvijo v naziv redne profesorice za področje nevrologija

15. marec 2024 | Fakulteta, Inavguracijska predavanja

Zagovor doktorske disertacije: Sjors van Klaveren, mag. farm.

Obveščamo vas, da bo Sjors van Klaveren, mag. farm., zagovarjal doktorsko disertacijo z naslovom: »Nizkomolekularni ligandi galektinov: strukturno podprta optimizacija afinitete in selektivnosti/ Small-Molecule Galectin Ligands: Structure-Based Optimisation of Affinity and Selectivity«

14. marec 2024 | Študij

Vabilo na predavanje: prof. Barbara Richichi (GlycoFluoNano Lab, Department of Chemistry ‘Ugo Schiff’, University of Florence, Italy)

Vabimo vas na predavanje, ki ga bo imela gostujoča profesorica: prof. Barbara Richichi (GlycoFluoNano Lab, Department of Chemistry ‘Ugo Schiff’, University of Florence, Italy)

13. marec 2024 | Fakulteta, Predavanje

Preizkusno predavanje: asist. dr. MAJA BJELOŠEVIĆ ŽIBERNA, mag. ind. farm.

Vabimo vas, da se udeležite javnega preizkusnega predavanja z naslovom: »Oralne farmacevtske oblike« ki ga bo imela asist. dr. MAJA BJELOŠEVIĆ ŽIBERNA, mag. ind. farm. pred izvolitvijo v naziv docentke za področje farmacevtske tehnologije

13. marec 2024 | Fakulteta, Predavanje

Zagovor doktorske disertacije: Cyril Balsollier, mag. farm.

Obveščamo vas, da bo Cyril Balsollier, mag. farm., zagovarjal doktorsko disertacijo z naslovom: »Uporaba bioloških in računalniških orodij za načrtovanje, testiranje in sintezo novih zaviralcev β-N-acetilglukozaminil transferaze / The use of biological and computational tools to screen, assess and synthesize new potent inhibitors of β-N-acetylglucosaminyl transferase«

13. marec 2024 | Študij

Minisimpozij

Minisimpozij o načrtovanju in uporabi peptidaznih inhibitorjev in aktivnih prob

06. marec 2024 | Fakulteta

Inavguracijsko predavanje: izr. prof. dr. TOMAŽ VOVK, mag. farm. pred izvolitvijo v naziv rednega profesorja

Fakulteta za farmacijo Univerze v Ljubljani obvešča, da bo imel izr. prof. dr. TOMAŽ VOVK, mag. farm. pred izvolitvijo v naziv rednega profesorja za področje biofarmacije in farmakokinetike javno predavanje z naslovom: “Znanost v kapljici krvi”

06. marec 2024 | Fakulteta, Inavguracijska predavanja

Inavguracijsko predavanje: izr. prof. dr. MOJCA KEREC KOS, mag. farm. pred izvolitvijo v naziv redne profesorice

Fakulteta za farmacijo Univerze v Ljubljani obvešča, da bo imela izr. prof. dr. MOJCA KEREC KOS, mag. farm. pred izvolitvijo v naziv redne profesorice za področje biofarmacije in farmakokinetike javno predavanje z naslovom: “Umetnost prilagajanja zdravljenja z zdravili”

06. marec 2024 | Fakulteta, Inavguracijska predavanja