logo_new_si

Obvestila

Obdobje:

Razpis ERASMUS+ SMS 2024/2025

Odprt je razpis za zbiranje kandidatov za mobilnost z namenom študija v okviru programa ERASMUS+ v študijskem letu 2024/2025. Na razpis se lahko prijavite, če imate namen del študijskih obveznosti opraviti v tujini, na kateri od naših partnerskih inštitucij v času od 1. junija 2024 do najkasneje 30. septembra 2025.

08. december 2023 | Študij, Mednarodno sodelovanje, ERASMUS

Komisija za študijsko področje - oddaja vlog do 31. januarja 2024

Študente obveščamo, da morajo oddati vlogo za naslednjo Komisijo za študijsko področje, do torka, 30. 1. 2024, do 24:00 preko informacijskega sistema VIS; nato pa morajo natisnjeno in podpisano vlogo z dokazili oddati še v študentskem referatu (dvorišča stavba, visoko pritličje – desno, Aškerčeva cesta 9) do najpozneje srede, 31. 1. 2024 14:00 ure (ne glede na način dostave). Več informacij v celotni objavi obvestila.

07. december 2023 | Študij

Raziskovalni dan Fakultete za farmacijo 2023

V sredo, 29.11.2023, je v okviru “Tedna univerze v Ljubljani” potekal Raziskovalni dan Fakultete za farmacijo 2023. Po jutranjem simpoziju, kjer so ključne izsledke svojih znanstveno-raziskovalnih dosežkov predstavile letošnje prejemnice dekanovih nagrad (dr. Aleša Bricelj, dr. Tanja Potrč, dr. Lara Slavec Janev, Nina K. Grilc ter dr. Maša Sterle), je v popoldanskem času sledila še slovesnost, na kateri smo po nagovoru dekana UL FFA prof. dr. Roka Dreu-a in slavnostnih predavanjih podelili še nagradi za življenjsko delo prof. dr. Matjažu Jerasu, mag. farm in prof. dr. Francu Vrečer, mag. farm. ter ostale fakultetne nagrade, priznanja ter fakultetne Prešernove nagrade. Vsem letošnjim prejemnicam in prejemnikom nagrad Fakultete za farmacijo iskreno čestitamo.

05. december 2023 | Fakulteta

Zagovor doktorske disertacije: DIANA CVIIČ, univ. dipl. biokem.

Obveščamo vas, da bo DIANA CVIIČ, univ. dipl. biokem., zagovarjala doktorsko disertacijo z naslovom: »Timidin kinaza 1 kot diagnostični tumorski označevalec pri bolnicah z rakom jajčnikov«

01. december 2023 | Študij

Javno predavanje: dr. Barbara Šteh pred izvolitvijo v naziv redne profesorice

Filozofska fakulteta Univerze v Ljubljani obvešča, da bo imela dr. Barbara Šteh pred izvolitvijo v naziv redne profesorice. Javno predavanje bo v četrtek, 30. novembra, ob 16:00, v Modri sobi na Filozofski fakulteti Univerze v Ljubljani, Aškerčeva cesta 2, 1000 Ljubljana.

27. november 2023 | Fakulteta, Inavguracijska predavanja

Nastopno predavanje: izr. prof. dr. Martina Drevenšek, dr. dent. med.

Univerza v Ljubljani, Medicinska fakulteta, Vrazov trg 2, obvešča, da bo imela izr. prof. dr. Martina Drevenšek, dr. dent. med., nastopno predavanje pred izvolitvijo v naziv redne profesorice za področje zobna in čeljustna ortopedija.

27. november 2023 | Fakulteta, Inavguracijska predavanja

Zagovor doktorske disertacije: MAŠA STERLE, mag. farm.

Obveščamo vas, da bo MAŠA STERLE, mag. farm., zagovarjala doktorsko disertacijo z naslovom: »Načrtovanje, sinteza in vrednotenje neplanarnih benzotiazolnih zaviralcev bakterijskih topoizomeraz z razširjenim spektrom delovanja«

20. november 2023 | Študij

Zagovor doktorske disertacije: KLEMEN KREFT, mag. farm.

Obveščamo vas, da bo KLEMEN KREFT, mag. farm., zagovarjal doktorsko disertacijo z naslovom: »Optimizacija procesov in formulacij pri 3D tiskanju tablet«

20. november 2023 | Študij

Zagovor doktorske disertacije: ČRT DRAGAR, mag. farm.

Obveščamo vas, da bo ČRT DRAGAR, mag. farm., zagovarjal doktorsko disertacijo z naslovom: »Razvoj nanovlaken z magnetnimi nanodelci za uporabo v biomedicini«

09. november 2023 | Študij

Javno predavanje: dr. Tanja Kajtna pred izvolitvijo v naziv redne profesorice

Filozofska fakulteta Univerze v Ljubljani obvešča, da bo imela DR. TANJA KAJTNA pred izvolitvijo v naziv redne profesorice javno predavanje z naslovom: “Biti ali ne biti športna psihologinja - interdisciplinarnost v praksi”

30. oktober 2023 | Fakulteta, Inavguracijska predavanja