logo_si

Obvestila

Obdobje:

Vabilo na javno predavanje dr. Tomislava Levaniča, pred izvolitvijo v naziv redni profesor

UL BF vabi na javno predavanje dr. Tomislava Levaniča pred izvolitvijo v naziv redni profesor, ki bo v petek, 6. novembra 2020, ob 12.00 uri na povezavi https://zoom.us/webinar/register/WN_gGg6aLICQ02pnjNn8OcJNQ

05. november 2020 | Fakulteta

Vabilo na javno predavanje prof. dr. Aleša Igliča, pred izvolitvijo v naziv redni profesor

UL FMF vabi na javno predavanje prof. dr. Aleša Igliča, pred izvolitvijo v naziv redni profesor za področje Fizika, ki bo v torek, 10. 11. 2020 ob 12.15 uri preko videokonference na povezavi: https://uni-lj-si.zoom.us/.

05. november 2020 | Fakulteta

Zagovor doktorske disertacije, Tadeja Kuret, mag. farm., 2. 11. 2020

Univerza v Ljubljani Fakulteta za farmacijo obvešča, da bo TADEJA KURET, mag. lab. biomed., zagovarjala doktorsko disertacijo z naslovom »Celični in molekulski označevalci sistemskih vaskulitisov ter avtoprotitelesa proti serumskemu amiloidu A kot fiziološki regulatorji vnetnega odziva« dne 2. 11. 2020 ob 14. uri preko orodja MS Teams znotraj skupine Doktorat TADEJA KURET. Zainteresirana javnost Študentskemu referatu: mateja.tercic@ffa.uni-lj.si pošlje izpolnjeno vlogo za prisostvovanje na zagovoru in izjavo, najkasneje do petka, 30. 10. 2020 do 12. ure.

28. oktober 2020 | Študij

Zagovor doktorske disertacije, Maša Vidmar Golja, mag. lab. biomed., 30. 10. 2020

Univerza v Ljubljani Fakulteta za farmacijo obvešča, da bo MAŠA VIDMAR GOLJA, mag. lab. biomed., zagovarjala doktorsko disertacijo z naslovom »Vpliv folatov na molekularne osnove prirojenih nepravilnosti ploda«, dne 30. 10. 2020 ob 15.30. uri, preko orodja MS Teams znotraj skupine Doktorat MAŠA VIDMAR GOLJA. Zainteresirana javnost Študentskemu referatu na naslov mateja.tercic@ffa.uni-lj.si pošlje izpolnjeno vlogo za prisostvovanje na zagovoru in izjavo najkasneje do četrtka, 29. 10. 2020 do 12. ure.

28. oktober 2020 | Študij

Promocija doktorjev in doktoric znanosti v času strožjih ukrepov Vlade RS in NIJZ za preprečevanje okužb z novim koronavirusom - osebni prevzem - navodilo

Seznanjamo vas s spremenjenim protokolom promocij doktorjev in doktorjev znanosti v času veljave posebnih ukrepov za preprečevanje širjenja koronavirusa in posledično bolezni Covid-19. Zaradi razglašene epidemije promocij do nadaljnjega na UL ne bodo organizirali, po preklicu pa bodo začeli z osebnimi prevzemi listin v skladu s spremenjenim protokolom, s katerim vas seznanjamo v priloženem dokumentu.

28. oktober 2020 | Študij

We Discover Days Barcelona

Če vas zanimajo aktualna družbena vprašanja in si želite o njih debatirati še z drugimi študenti na evropskih univerzah, je WeDiscover Days Barcelona odlična priložnost za vas! Med tridnevnim dogodkom (od 28. do 30. oktobra) se bo zvrstilo več konferenc, razprav, projekcij, delavnic in spletnih obiskov, na katerih boste udeleženci razpravljali o različnih temah, kot so podnebne razmere, promet in mobilnost, socialna vključenost in še mnoge druge.

28. oktober 2020 | Mednarodno sodelovanje, Karierni centri

Maske nas ščitijo, nosimo jih

V okviru intervjuja s prof. dr. Borutom Božičem je nastal prispevek za gluhe in naglušne "Maske nas ščitijo, nosimo jih!", ki si ga lahko ogledate na spodnji povezavi. Del njegovih izjav pa bo vključen v ločen prispevek o imunskem sistemu ter v oddajo Prisluhnimo tišini na RTV Slovenija.

28. oktober 2020 | Fakulteta

Izzivi v tujini, oktober 2020

Sodobni izzivi ne poznajo meja. Za uspešno spopadanje z njimi je potrebno čezmejno sodelovanje. Študijska mobilnost ali opravljanje prakse v tujini je lahko ena izmed najbolj koristnih izkušenj, ki jih boste pridobili med študijem. Je enkratna priložnost dobiti neprecenljive nove izkušnje, naučiti se ali utrditi znanje tujih jezikov in pridobiti nove veščine. Zato nikar ne zamudite predstavitev in delavnic v okviru IZZIVOV V TUJINI, kjer boste dobili ključne informacije o odhodu na študijsko izmenjavo ali prakso v tujino.

21. oktober 2020 | Mednarodno sodelovanje, Karierni centri

Obvezne vaje se do nadaljnjega nemoteno izvajajo

Obveščamo vas, da se obvezne vaje do nadaljnjega izvajajo nemoteno naprej. Prosimo vas, da vsakodnevno spremljate spletne strani UL FFA in VIS obvestila, saj bo UL FFA sprotno prilagajala izvedbo vaj epidemiološkim razmeram v državi. Prosimo, preberite obvestilo, objavljeno v celotni novici.

19. oktober 2020 | Študij

Volitve v Študentsko organizacijo Fakultete za farmacijo in in ŠOU Ljubljana

V sredo, 14. oktobra, potekajo na Študentskem kampusu (Pivovarniška 6) volitve v Študentsko organizacijo Fakultete za farmacijo (ŠOFFA) in Študentsko organizacijo Univerze v Ljubljani (ŠOU v Ljubljani). Volišče je odprto med 9.00 in 18.00. Študente obveščamo, da se lahko udeležijo volitev v omenjenem terminu.

13. oktober 2020 | Študij