logo_si

Obvestila

Obdobje:

Obvestilo študentom: preference izbirni in alternativni predmeti 2023/2024

Študente, ki so oddali preference za izbor izbirnih predmetov obveščamo, da bodo predmeti, ki so izbrani po preferencah, v teh dneh vneseni v VIS. Predmet ob izpolnitvi vpisnega lista ni potrebno ponovno vpisati. Če se v skladu z merili (povprečna ocena, zasedba mest) študent ni uvrstil na katerikoli predmet iz nabora predmetov; mora predmet izbrati med predmeti iz seznama prostih mest v priloženem dokumentu. Tudi v primeru, da študent preferenc ni oddal, lahko izbira samo med predmeti iz seznama prostih mest v priloženem dokumentu (predmet obvezno izbere ob izpolnitvi vpisnega lista).

25. avgust 2023 | Študij

Mestna občina Ljubljana podpira študente s kadrovskimi štipendijami

V nadaljevanju vam posredujemo informaciji za dijake in študente o objavi razpisov Mestne občine Ljubljana (MOL) za kadrovske štipendije in štipendije za nadarjene MOL za leto 2023/2024. Več informacij z navodili v celotni objavi obvestila.

24. avgust 2023 | Fakulteta

Vpisi v študijsko leto 2023/2024: Interdisciplinarni doktorski študij Biomedicina

S ponedeljkom, 28. 8. 2023 začenjamo z vpisi (v višje letnike, ponovni vpis v letnik, dodatno leto, …) na interdisciplinarnem doktorskem študiju Biomedicina. V prilogah so navodila za vpis ločeno za posamezne letnike. Več informacij v celotni objavi in prilogah obvestila.

23. avgust 2023 | Študij

Javna objava prostega delovnega mesta: VISOKOŠOLSKI UČITELJ – M/Ž

Univerza v Ljubljani Fakulteta za farmacijo, razpisuje prosto delovno mesto: VISOKOŠOLSKI UČITELJ – M/Ž s polnim delovnim časom. Rok za prijavo je 13. 9. 2023.

14. julij 2023 | Fakulteta, Prosta delovna mesta

VPISI NA INTERDISCIPLINARNEM DOKTORSKEM ŠTUDIJSKEM PROGRAMU »BIOMEDICINA« V ŠTUD. L. 2023/24

VPISI V 1. LETNIK Vpisi v 1. letnik interdisciplinarnega doktorskega študijskega programa Biomedicina bodo potekali na oddaljen način od 11. 9. 2023 do 22. 9. 2023. Navodila za vpis bodo kandidatom poslana po e-pošti

06. julij 2023 | Študij

VPISI V ŠTUD. L. 2023/24 – študijski programi 1. in 2. stopnje

Obveščamo vas o vpisih v študijsko leto 2023/2024, ki bodo potekali po razporedu, objavljenem v celotnem obvestilu. Hkrati si, prosimo, preberite in upoštevajte navodila v postopkih vpisa, pogoje za vpis v višji letnik, ponovni vpis v isti letnik in vpis dodatnega leta. Objavljamo tudi bistvene dokumente, ki jih sicer najdete med pravili na spletni strani: seznam predavanj v študijskem letu 2022/2023, študijski red, ter tudi pogoje za izjemno napredovanje. Objavljamo tudi termine zasedanj KŠP za oddaje vlog za vpis brez opravljenih obveznosti. Želimo vam lepe počitnice in uspešen študij!

23. junij 2023 | Študij

Razpis Erasmus+ SMP 2023-24

Objavljamo razpis za Erasmus+ praktično usposabljanje. Upravičeno obdobje razpisa je od 1.9.2023 do 30.9.2024. Prijave se zbirajo do porabe sredstev. Omejitev Erasmus+ financiranja je 10 mesecev. Prijavo na razpis lahko odda le študent, ki že ima izbranega delodajalca in urejen Erasmus+ študijski sporazum za praktično usposabljanje ter ob prijavi izkazuje izpolnjevanje razpisnih pogojev za celotni čas mobilnosti...

19. junij 2023 | Mednarodno sodelovanje, ERASMUS

OBVESTILO DELOVANJU KNJIŽNICE

Dne 22. 9. ne bo knjižne izposoje zaradi odsotnosti. Vse od razglasitve epidemije novega korona virusa covid-19 so v Sloveniji nastale nove razmere, ki vplivajo tudi na delo na UL Fakulteti za farmacijo. Študente UL FFA obveščamo, da se kljub nastalim razmeram prilagajamo vsem zapisanim ukrepom, v najboljši možni veri, za zajezitev širjenja novega korona virusa. Pri delu knjižnice upoštevamo priporočila NIJZ: https://www.nijz.si/sites/www.nijz.si/files/uploaded/knjiznice.pdf, ki omogočajo varno izmenjavo za uporabnike, kot tudi za zaposlene v knjižnici. Uporaba do prostega dostopa do knjižnega gradiva zaenkrat še ne bo možna. Izposoja gradiva je možna le ob predhodni rezervaciji gradiva preko COBISS-a, oz., po telefonu, ali po e-pošti knjiznica@ffa.uni-lj.si ter po prejetem obvestilu, da je naročeno gradivo pripravljeno za prevzem v knjižnici. Uporaba čitalniških prostorov za študij, in s tem študijskih obveznosti, zaenkrat ni možna in bo potekalo na prilagojen način, s predhodnim naročanjem gradiva po e-pošti, rezervacijo gradiva po telefonu in dogovoru. ​ Uporaba mask za študente od 1. 10. 2020: Od navedenega datuma naprej morajo vsi študenti UL FFA imeti svojo masko v zaprtih prostorih. Uporabljati jo je potrebno na ustrezen način, upoštevati je potrebno ustrezno higieno rok. Študenti bodite odgovorni do sebe in drugih. Zato pozivamo, naj vsi študente ravnajo odgovorno, skrbno spremljajo obvestila in sledijo navodilom, ki vam jih posreduje UL FFA. Prosimo, za strpnost in skrbite za svoje zdravje ter za zdravje bližnjih. Najlepša hvala za razumevanje

15. junij 2023 | Knjižnica

Zagovor doktorske disertacije: MATIC PROJ, mag. farm.

Obveščamo vas, da bo MATIC PROJ, mag. farm., zagovarjal doktorsko disertacijo z naslovom: »Vrednotenje knjižnic fragmentov in njihova uporaba za odkrivanje obetavnih spojin zadetkov na encimskih tarčah«

13. junij 2023 | Študij

BioCamp 2023

Novartis v Sloveniji že 13. leto zapovrstjo organizira dogodek BioCamp, ki bo potekal od 10. do 12. septembra 2023 na čudovitem Bledu.

08. junij 2023 | Fakulteta, Študij