logo_new_si

Pridruži se Društvu VTIS na dogodku VTIS Roadshow: Vse o študiju v tujini, ki bo potekal virtualno v sredo, 8.12.2021 ob 19.00 uri (CET).

Te mika študij v tujini? Iščeš nasvete, kako se uspešno vpisati na študij v tujini? Te zanimajo zgodbe in izkušnje Slovencev, ki so študij in življenje v tujini izkusili na lastni koži? 

Društvo VTIS v decembru organizira tradicionalni dogodek, na katerem bodo članice in člani VTISa delili svoje zgodbe, izkušnje in praktične nasvete ter odgovorili na vsa vprašanja o tem, kako se uspešno prijaviti in pripraviti na začetek študija in selitev v tujino. Predstavili vam bomo tudi vse aktivnosti Društva VTIS, katerih namen je, da ti olajšajo iskanje akademskih priložnostih po svetu. Na dogodku bodo z nami tudi partnerji društva: ASEF: Ameriško-slovenska izobraževalna fundacija, British Council, Ad Futura (Javni štipendijski, razvojni, invalidski in preživninski sklad RS), EducationUSA, UWC Slovenia, IntegralEDU, Popri (Primorski tehnološki park), ki bodo na volja za vse informacije.

Dogodek bo potekal v sredo, 8.12. 2021 ob 19:00 uri, na online platformi Zoom. 

Obvezne so prijave na posamezni dogodek preko Eventbrita:
https://www.eventbrite.com/e/214475049647

Na dogodku bodo člani društva VTIS delili praktične nasvete in odgovorili na vsa vprašanja o tem, kako uspešno pridobiti štipendije, se prijaviti in pripraviti na študij v tujini, ter kako se soočiti s selitvijo in življenjem v drugi državi. Na dogodku bodo sodelovali tudi partnerji društva (British Council, British Embassy, IntegralEdu,...).
*Več informacij o dogodkih najdete na naši FB strani ali spletni strani https://www.drustvovtis.si/si/dogodki. Za dodatna vprašanja smo vam na voljo preko maila: info@drustvovtis.si.

Lepo vabljeni!