logo_new_si

Tradicionalni mednarodni dogodek BioCamp

BioCamp 2021 - prijave odprte

BioCamp je mednarodni dogodek, ki ga organizirajo v Novartisu v Sloveniji. Namenjen je najboljšim študentom naravoslovnih, poslovnih in tehničnih ved, ki jih zanima kariera v farmacevtski industriji. Udeleženci BioCampa dobijo neposreden vpogled v izzive in priložnosti skozi predavanja priznanih strokovnjakov, delavnicah in reševanju realnega izziva v globalnem farmacevtskem podjetju.

Zbiranje prijav študentov za udeležbo na BioCampu 2021, ki bo potekal od 27. septembra do 1. oktobra 2021, preko spleta, se je že pričelo.

Rok za prijave je 31. maj 2021. K prijavi za udeležbo na BioCampu 2021 vabijo dodiplomske (zadnji letnik), magistrske, doktorske in postdoktorske študente. Dogodek bo potekal v angleškem jeziku. Na podlagi akademskih dosežkov, strokovnih izkušenj in ob študijskih dejavnosti bo izbranih skupno 42 študentov iz celotnega sveta. Študentje se lahko prijavijo na BioCamp 2021. Prijavi priložijo življenjepis, priporočilo in motivacijsko pismo v angleškem jeziku. Izbrane študente bodo obvestili po elektronski pošti v juniju 2021.