logo_new_si

Karierni dan in zmenkarije na Fakulteti za farmacijo UL

Ura: 16:00 - 18:00

Lokacija: Fakulteta za farmacijo

Izvajalec:

Prijavi se prek POPR-a: https://popr.uni-lj.si/leap/event.html?id=15448&service=Careers+Service

Opis:
Karierni dan in hitri zmenki bodo potekali v sredo 3. aprila od 16:00 do 18:00 na hodniku v prvem nadstropju na Fakulteti za farmacijo. 

- ZA KOGA? Karierni dan je namenjen študentom in alumnom študentom vseh študijskih smeri FFA.

- KDO BO PRISOTEN? Prišli bodo: Novartis (prisoten bo tudi mednarodni predstavnik), Krka, Medis, Mikro+Polo, Gorenjske lekarne, Lekarna Ljubljana, Obalne lekarne Koper, Celjske lekarne, Lekarne Maribor in Lek - Sandoz.

- VOZNI RED:

Prvi del: 16:00 - 17:00 Predstavitev sodelujočih organizacij (študenti boste razdeljeni v skupine, poslušate vsi prisotni)

Drugi del: 17:00 - 18:00 Hitri zmenki (sodelujete tisti, ki boste izbrali svoje sodelujoče organizacije)

_______PRIJAVA_______

Pri prijavi na dogodek označite s katerimi organizacijami bi radi opravili hitri zmenek. Vabim vas, da jih označite čim več. Hitri zmenki bodo potekali po razporedu, ki ga boste dobili vnaprej, vsak hitri zmenek traja 6 minut.

Na karierni dan prinesite seboj veliko dobre volje in radovednosti, saj boste lahko v prvem delu predstavnike organizacij vprašali karkoli vas bo zanimalo. Hkrati prinesite svoj življenjepis, da ga boste po hitrem zmenku oddali.

- KAJ PA ČE?

- Če ne vem ali je sploh to zame - dogodek je namenjen vsakemu, take priložnosti so redke, to je velik in pomemben korak na vaši karierni poti, na takem dogodku lahko spoznaš svojega bodočega delodajalca.

- Če ne vem ali je moj življenjepis OK - pošlji ga v pregled na e-naslov: klemen.marincic@uni-lj.si

- Če ne vem kaj naj sploh povem na hitrem zmenku - predstavi svoje dosedanje izkušnje, svoja znanja in kompetence, svoje hobije ter kaj bi rad počel v okviru zaposlitve, kaj te privlači, kje se vidiš na svoji karierni poti. 

- Če bi rad povabil svojega kolega/kolegico, da ne bom sam - seveda lahko povabiš tudi svoje kolege/kolegice, več nas bo, boljše bo.

- Če me še zanimajo podrobnosti in imam dodatna vprašanja - v torek 26. marca in sredo 27. marca ob 20:00 bom na ZOOM pripravil 30-minutno predstavitev dogodka, na voljo bom tudi za dodatna vprašanja. Udeležba ni obvezna, le za tiste, ki želijo. Povezava do ZOOM predstavitve: LINK ZOOM   Oziroma: https://uni-lj-si.zoom.us/j/95692951972

Lahko pa mi pišete tudi na mail: klemen.marincic@uni-lj.si

_______PRIJAVI SE_______ 

Torej, izkoristi priložnost in sodeluj na kariernem dnevu. Nič nimaš za izgubiti, pridobiš lahko najmanj odlično izkušnjo z mreženjem in povezovanjem s trgom dela. Prepričan sem, da boste zvedeli veliko novega, hkrati pa bo to dragocena izkušnja na vaši karierni poti. Se vidimo :)