logo_new_si

Obvestila

Obdobje:

Minisimpozij

Minisimpozij o načrtovanju in uporabi peptidaznih inhibitorjev in aktivnih prob

06. marec 2024 | Fakulteta

Inavguracijsko predavanje: izr. prof. dr. TOMAŽ VOVK, mag. farm. pred izvolitvijo v naziv rednega profesorja

Fakulteta za farmacijo Univerze v Ljubljani obvešča, da bo imel izr. prof. dr. TOMAŽ VOVK, mag. farm. pred izvolitvijo v naziv rednega profesorja za področje biofarmacije in farmakokinetike javno predavanje z naslovom: “Znanost v kapljici krvi”

06. marec 2024 | Fakulteta, Inavguracijska predavanja

Inavguracijsko predavanje: izr. prof. dr. MOJCA KEREC KOS, mag. farm. pred izvolitvijo v naziv redne profesorice

Fakulteta za farmacijo Univerze v Ljubljani obvešča, da bo imela izr. prof. dr. MOJCA KEREC KOS, mag. farm. pred izvolitvijo v naziv redne profesorice za področje biofarmacije in farmakokinetike javno predavanje z naslovom: “Umetnost prilagajanja zdravljenja z zdravili”

06. marec 2024 | Fakulteta, Inavguracijska predavanja

Nastopno predavanje: izr. prof. dr. Alenka Pavlič, dr. dent. med.

Univerza v Ljubljani, Medicinska fakulteta, Vrazov trg 2, obvešča, da bo imela izr. prof. dr. Alenka Pavlič, dr. dent. med., nastopno predavanje pred izvolitvijo v naziv redne profesorice za področje otroško in preventivno zobozdravstvo

04. marec 2024 | Fakulteta, Inavguracijska predavanja

Javna objava prostega delovnega mesta: POMOČNIK TAJNIKA ČLANICE VII/2 – m/ž

Univerza v Ljubljani Fakulteta za farmacijo razpisuje prosto delovno mesto: POMOČNIK TAJNIKA ČLANICE VII/2 – m/ž. Rok za prijavo: do 15.3.2024

29. februar 2024 | Fakulteta, Prosta delovna mesta

Obisk profesorjev Fakultete za farmacijo Univerze v Bratislavi

Od 12.2. do 16.2. je bila na obisku UL FFA delegacija iz Univerze Komenskega v Bratislavi, profesorica Zuzana Kiliánová in profesor Gabriel Dóka.

19. februar 2024 | Fakulteta

54. KRKINE NAGRADE: PRILOŽNOST ZA NOVE RAZISKOVALNE DOSEŽKE

Izšel je razpis za 54. Krkine nagrade in z njim vabilo vsem vam, mladim raziskovalcem, da predstavite rezultate svojega raziskovalnega dela.

14. februar 2024 | Fakulteta, Študij

Informativni dan UL FFA 2024

Na Univerzi v Ljubljani, Fakulteti za farmacijo (UL FFA) želimo, da bodoči študenti pridobite čim več uporabnih ter koristnih informacij pred življenjsko pomembno odločitvijo.

06. februar 2024 | Fakulteta

Javno predavanje: izr. prof. dr. Jasmina Primožič, dr. dent. med., nastopno predavanje pred izvolitvijo v naziv redne profesorice

Univerza v Ljubljani, Medicinska fakulteta, Vrazov trg 2, obvešča, da bo imela izr. prof. dr. Jasmina Primožič, dr. dent. med., nastopno predavanje pred izvolitvijo v naziv redne profesorice za področje zobna in čeljustna ortopedija

01. februar 2024 | Fakulteta, Inavguracijska predavanja

INFORMATIVA 2024

Vljudno vabljeni na Sejem izobraževanja in poklicev »INFORMATIVA 2024«, ki bo potekal v petek, 19. 1. 2024 in v soboto, 20. 1. 2024 na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani.

18. januar 2024 | Fakulteta