logo_new_si

Obvestila

Obdobje:

MREŽA ZAUPNIH OSEB NA ČLANICAH UNIVERZE V LJUBLJANI

Univerza v Ljubljani želi ustvarjati okolje, v katerem je zagotovljeno spoštovanje dostojanstva vseh oseb. V ta namen je na članicah vzpostavila mrežo zaupnih oseb za varovanje dostojanstva, na katere se lahko obrnejo študenti in zaposleni v primeru nasilja, spolnega in drugega nadlegovanja ter trpinčenja. Podrobneje o zaupnih osebah na UL FFA je dostopno na spletni podstrani Zaupna oseba.

12. april 2022 | Fakulteta

Vabilo na javno predavanje asist.dr. Ana Mitrović, mag. farm., pred izvolitvijo v naziv docentke

Vabimo vas na javno preizkusno predavanje, ki ga bo imela asist. dr. Ana Mitrović, mag. farm., v postopku izvolitve v naziv docentke za področje farmacevtske biokemije. Predavanje z naslovom »Peptidazni inhibitorji pri raku« bo potekalo v okviru predmeta Biokemija nastanka in napredovanja raka, v torek 19. aprila 2022, ob 11.00 v predavalnici P2 (1. nadstropje UL FFA).

11. april 2022 | Fakulteta, Študij, Predavanje

Inavguracijsko predavanje: izr. prof. dr. Žiga Jakopin, pred izvolitvijo v naziv rednega profesorja

Obveščamo vas, da bo imel izr. prof. dr. Žiga Jakopin javno predavanje pred izvolitvijo v naziv rednega profesorja za področje farmacevtske kemije. Predavanje z naslovom »Imunomodulacija kot umetnost možnega«, bo v četrtek 21. 4. 2022, ob 17. uri, v dvoriščni predavalnici (Pd) na UL FFA.

07. april 2022 | Fakulteta, Inavguracijska predavanja

Inavguracijsko predavanje izr. prof. dr. Damjane Ključevšek pred izvolitvijo v naziv redne profesorice

UL MF obvešča, da bo imela izr. prof. dr. Damjana Ključevšek, dr. med., nastopno predavanje pred izvolitvijo v naziv redne profesorice za področje slikovna diagnostika v ponedeljek, 11. aprila 2022, ob 14. uri v Mali predavalnici" Medicinske fakultete Univerze v Ljubljani, Korytkova 2, Ljubljana. Vabljeni.

05. april 2022 | Fakulteta, Inavguracijska predavanja

Vabilo na javno predavanje izr. prof. dr. Marka Dolinarja pred izvolitvijo v naziv rednega profesorja

UL FKKT obvešča, da bo imel izr. prof. dr. Marko Dolinar, univ. dipl. biol., pred izvolitvijo v naziv redni profesor javno predavanje v četrtek, dne 24. 3. 2022, ob 11. uri v predavalnici 1 na Fakulteti za kemijo in kemijsko tehnologijo UL, Večna pot 113, 1000 Ljubljana. Vljudno vabljeni.

14. marec 2022 | Fakulteta, Inavguracijska predavanja

Vabilo na javno predavanje izr. prof. dr. Mojce Lunder

Obveščamo vas, da bo imela izr. prof. dr. Mojca Lunder javno predavanje pred izvolitvijo v naziv redne profesorice za področje farmacevtske biologije. Predavanje z naslovom »Peptidi kot zdravilne učinkovine«, bo v sredo 16. 3. 2022, ob 17. uri, v predavalnici P1 (pritličje) na UL FFA.

11. marec 2022 | Fakulteta, Inavguracijska predavanja

Inavguracisjko predavanje izr. prof. dr. Patricije Bulić pred izvolitvijo v naziv redne profesorice

Predavanje bo 8.3. 2022 ob 14. uri, v predavalnici P04 Fakultete za računalništvo in informatiko.

25. februar 2022 | Fakulteta, Inavguracijska predavanja

Intervju s prof. dr. Stanislavom Gobcem, Zoisovim nagrajencem, v oddaji Podobe Znanja

Intervju s prof. dr. Stanislavom Gobcem je dostopen na naslednji povezavi: https://ars.rtvslo.si/2022/01/podobe-znanja-stanislav-gobec/

11. februar 2022 | Fakulteta

Študenta UL FFA na OI 2022 v Pekingu

Anja Mandeljc in Miha Ličef, študenta UL FFA, sta se uvrstila na zimske olimpijske igre Beijing 2022. Oba tekmujeta v panogi tek na smučeh. Tekmi sta na programu OI 8. 2. 2022. Fakulteta za Farmacijo Univerze v Ljubljani ponosno navija za svoja študenta in jima želi veliko uspeha.

07. februar 2022 | Fakulteta

Inavguracijsko predavanje izr. prof. dr. Mojce Šraj pred izvolitvijo v naziv redne profesorice za področje Gradbeništvo in okoljsko inženirstvo

Predavanje bo 11. 2. 2022 ob 13. uri v svečani dvorani UL FGG.

03. februar 2022 | Fakulteta, Inavguracijska predavanja