logo_new_si

Program študentskih izmenjav IPSF


Program omogoča študentom farmacije opravljanje strokovne prakse v tujini, ki običajno traja 1 mesec, lahko pa tudi 2 ali celo 3 mesece. Praksa se lahko opravlja v lekarni, bolnišnični lekarni, industriji, fakulteti ali v različnih institucijah, ki so nekako povezane s farmacijo. Termin prakse si lahko izbereš sam, najpogostejši pa so predvsem poletni meseci. Prijave za prakse se zbirajo v prvih mesecih študijskega leta (npr. novembra 2007 za odhod na prakso v poletju 2008 ali spomladi 2009).

V poletnih mesecih v sklopu programa gostimo v Sloveniji tudi tuje študente farmacije ter jim predstavimo slovensko farmacijo in življenje v Sloveniji. Družabni program poteka v okviru Recepcije Mednarodne pisarne ŠOU v Ljubljani, k sodelovanju pa ste vabljeni vsi, ki želite najti kanček mednarodnega vzdušja v Ljubljani!

Če te zanima Program študentskih izmenjav, bi želel sodelovati pri programu Recepcija ali pa ste v vlogi delodajalca in bi radi gostili tujega študenta, kontaktirajte Vesno Terbuc na seoslovenia(at)gmail.com in se internacionalizirajte!

Dokumenti:
PRAVILNIK IPSF SEP