logo_si

Vabilo na delavnico za pedagoge: INTERCULTURAL FLUENCY

Sposobnost delovanja in komuniciranja v kompleksnih in spreminjajočih večkulturnih okoljih je ena ključnih kompetenc v današnjem globalnem okolju. Visokošolsko osebje se pri svojem delu z mednarodnimi študenti in osebjem ne sooča le s komunikacijo v tujem jeziku, temveč tudi z različnimi kulturnimi okolji in posledično medkulturnimi razlikami med domačimi in tujimi študenti, osebjem, sodelavci. Na podlagi usposabljanja INTERCULTURAL FLUENCY boste lažje predvideli in bolje razumeli, kaj se dogaja v različnih (med)kulturnih situacijah.

Oktobra in novembra bo CMEPIUS v sodelovanju z British Council izvedel več 3-dnevnih delavnic z naslovom INTERCULTURAL FLUENCY na različnih lokacijah po Sloveniji:
Univerza v Ljubljani: 20.–22. oktober 2016 (četrtek, petek, sobota),
– Univerza v Mariboru: 24.–26. oktober 2016 (ponedeljek, torek, sreda),
Univerza v Ljubljani: 10.–12. november 2016 (četrtek, petek, sobota),
– Univerza na Primorskem: 14.–16. november 2016 (ponedeljek, torek, sreda).
*Točni naslovi bodo objavljeni naknadno.

Več o programu si lahko preberete na spletni strani projekta EHEA, kjer najdete tudi prijavnico in podrobnejšo vsebino programa.
Udeležba na delavnici je brezplačna.

Prosimo, da se prijavljate le resni kandidati, saj je ŠTEVILO MEST OMEJENO! V primeru večjega števila prijav bo opravljen izbor kandidatov, ki bodo povabljeni k udeležbi na delavnici.


V primeru vprašanj se lahko obrnete na go. Sandro Hlebš: Sandra.Hlebs@britishcouncil.si ali go. Jano Kovač jana.kovac@britishcouncil.si z British Council.