logo_si
Javna objava prostega delovnega mesta: ASISTENT – m/ž

Univerza v Ljubljani, Fakulteta za farmacijo, razpisuje prosto delovno mesto ASISTENT – m/ž. Rok za prijavo je 18.9.2020.

torek, 08. september 2020
Festival UNI.MINDS: 5.- 24. november 2020

UNI.MINDS je edinstven spletni festival, ki povezuje največji slovenski univerzi in gospodarstvo. Festival organizirata Pisarni za prenos tehnologij in znanja Univerze v Ljubljani in Univerze v Mariboru. Glavni partner festivala je Novartis Slovenia. Sodelujejo tudi številni strokovnjaki s Fakultete za farmacijo. Registrirajte se zdaj in si zagotovite brezplačno vstopnico. Število udeležencev je omejeno.

četrtek, 17. september 2020
Objava prostega delovnega mesta: Samostojni strokovni delavec VII/1 – M/Ž

Univerza v Ljubljani, Fakulteta za farmacijo, razpisuje prosto delovno mesto samostojni strokovni delavec VII/1 – m/ž. Rok za prijavo je 20.9.2020.

ponedeljek, 14. september 2020

PKP projekt Uvedba Testiranja na Mestu Oskrbe in SamoTestiranja v lekarne (UTMOST) v Lekarni Mirje

PKP projekt Uvedba Testiranja na Mestu Oskrbe in SamoTestiranja v lekarne (UTMOST) pod vodstvom UL FFA bo preučil odnos javnosti in lekarniških farmacevtov do ponudbe famakogenetskih in nutrigenetskih testiranj v lekarni, ter o samotestiranju.

četrtek, 16. julij 2020

Inovator.si? – znanje za komercializacijo

Naslov: Inovator.si? – znanje za komercializacijo Povzetek in besedilo: 5 ekip odličnih raziskovalcev, 10 mentorskih seans in 2 poletna meseca sta bila potrebna, da je Pisarna za prenos znanja s pomočjo Fakultete za farmacijo, infrastrukturnega centra EATRIS in odličnega strokovnjaka dr. Mohammeda Shahida izvedla serijo mentorskih delavnic Inovator.si?, na katerih so raziskovalci pridobili praktične nasvete za komercializacijo njihovih izumov s področja ved o življenju. Več o dogodku: https://ppz.uni-lj.si/novice/inovator-si-znanje-za-komercializacijo/

ponedeljek, 14. september 2020