logo_si
  • Knjiznica_UL_FFA

    Knjižnica

    Knjižnica UL FFA je usmerjena k študentom, zaposlenim pri pedagoškem procesu in znanstveno-raziskovalnemu delu in vsem tistim, ki vsakodnevno prihajajo v stik z interdisciplinarnim študijem farmacije, klinične biokemije in biomedicine.

OBVESTILO DELOVANJU KNJIŽNICE

Spoštovani! Obveščamo vas, da je izposoja knjižničnega gradiva od 18. 5. 2020 dalje ponovno mogoča. Študenti, ki si želijo izposoditi knjižno gradivo na elektronski naslov: knjiznica@ffa.uni-lj.si posredujejo sporočilo v katerem navedejo: 1. želeno gradivo, 2. želeni rok (dan, datum in uro) prevzema naročenega gradiva. Na prejeto sporočilo boste prejeli odgovor glede vašega naročila v katerem bo opredeljen rok prevzema in tudi rok vračila gradiva. Gradivo vam bomo pripravili v papirnatih vrečkah, ki jih boste lahko ob dogovorjenem času prevzeli na recepciji fakultete (vrečka bo označena z vašim imenom in priimkom). Prav tako vas prosimo, da na predhodno navedeni elektronski naslov najavite vračilo gradiva (katero gradivo vračate in predvideni rok vračila (dan, datum in uro). Gradivo vrnete v vrečki z vašim imenom in priimkov v za to namenjeni odlagalni prostor na recepciji fakultete. Prevzem in izposoja ter vračilo gradiva bo potekalo med tednom v času med 9.00 in 12.00 uro. Podaljševanje gradiva poteka tako kot običajno, preko spletne pošte. Čitalnica je do preklica zaprta. Pri delu knjižnice upoštevamo priporočila NIJZ https://www.nijz.si/sites/www.nijz.si/files/uploaded/knjiznice.pdf, ki omogočajo varno izmenjavo za uporabnike, kot tudi za zaposlene v knjižnici. Knjižnica FFA”

08. maj 2020 | Knjižnica

Obvestilo št. 2 – koronavirus COVID-19

Spoštovani študenti, zaposleni in izvajalci študijskega programa UL FFA, obveščamo vas, da bomo v skladu z izrečenim stališčem komisije UL študijski proces izvajali brez predvidenih prilagoditev, t.j. po ustaljenem (veljavnem) urniku. To obvestilo posodablja obvestilo, izdano dne 26. 2. 2020 in bo po potrebi posodobljeno.

29. februar 2020 | Fakulteta, Študij, Mednarodno sodelovanje, Knjižnica

 

Informacije

Splošne informacije o dostopu do gradiv, knjižničnem redu, oddaljenem dostopu.

Diplomske in magistrske naloge

Iskalnik zaključnih del in objav po vsebini univerzitetnega repozitorija (RUL).

Članki

Seznam člankov, ki so jih objavili sodelavci Fakultete za farmacijo.

Poslanstvo in vizija knjižnice

Knjižnica Fakultete za farmacijo je usmerjena k študentom, zaposlenim pri pedagoškem procesu in znanstvenoraziskovalnemu delu in vsem tistim, ki vsakodnevno prihajajo v stik z interdisciplinarnim študijem farmacije, klinične biokemije in biomedicine. Študentom in strokovnemu krogu omogoča dostopnost do študijske literature, informacijskih virov in ostalega gradiva na navedenih strokovnih področjih.

Kontakt

Borut Toth

e-pošta: knjiznica@ffa.uni-lj.si
Telefon: +3861-4769-548
fax: +3861-4258-031

Urnik izposoje

Ponedeljek - petek: od 9h-15h
Čitalnica:
Ponedeljek - petek: od 7.30h - 19h

Knjige

Seznam novih knjig, ki so na voljo v knjižnici Fakultete za farmacijo.

Spletne elektronske zbirke

Seznam spletnih elektronskih zbirk

E-knjige

Seznam elektronskih knjig, ki so na voljo v knjižnici Fakultete za farmacijo.

Revije

Seznam revij, ki so na voljo na Fakulteti za farmacijo.