logo_si

Obvestila

Obdobje:

Obvestilo št. 2 – koronavirus COVID-19

Spoštovani študenti, zaposleni in izvajalci študijskega programa UL FFA, obveščamo vas, da bomo v skladu z izrečenim stališčem komisije UL študijski proces izvajali brez predvidenih prilagoditev, t.j. po ustaljenem (veljavnem) urniku. To obvestilo posodablja obvestilo, izdano dne 26. 2. 2020 in bo po potrebi posodobljeno.

29. februar 2020 | Fakulteta, Študij, Mednarodno sodelovanje, Knjižnica

Obvestilo o delovanju knjižnice

Glede na trenutno situacijo, ki je v Sloveniji, prosimo vse, ki jim bo v kratkem potekel izposojni rok gradiva, da to javijo na elektronsko pošto: knjiznica@ffa.uni-lj.si, da podaljšate izposojni rok gradivu, ki ga imate doma. Knjižnica bo do preklica zaprta. Zamudnin v tem času ne bomo zaračunavali. Uporabniki knjižnice, ki vam bo v tem prehodnem obdobju poteklo članstvo v času zaprtja knjižnice in bi si želeli članstvo urediti, kontaktirajte knjižnico. Ravno tako kontaktirajte knjižnico v primeru oddaljenega dostopa do elektronskih publikacij, člankov, revij. Knjižnica nudi svoje storitve (oddaljen dostop) na daljavo preko elektronske pošte. Informacije bomo redno objavljali na spletnih straneh fakultete. Najlepša hvala, prosimo za razumevanje in lepo pozdravljeni. Knjižnica UL FFA

15. januar 2019 | Knjižnica

Delovanje knjižnice

​Trenutno ni novih obvestil

19. oktober 2018 | Knjižnica

Nove spletne strani Fakultete za farmacijo

Spoštovani, pozdravljeni na prenovljenih spletnih straneh Univerze v Ljubljani, Fakultete za farmacijo. Trudimo se, da bi uporabnikom omogočili prijetno uporabniško izkušnjo, zato smo strukturo spletne strani nekoliko poenostavili. Če vsebine ne boste našli na običajnem mestu, lahko uporabite iskalnik desno zgoraj. Hvala za razumevanje. Lep pozdrav.

15. junij 2016 | Fakulteta, Študij, Raziskave, Mednarodno sodelovanje, Knjižnica