logo_si

Obvestila

Obdobje:

Izr. prof. dr. Tomaž Bratkovič iz UL FFA, Katedre za farmacevtsko biologijo v Radijski oddaja Frekvenca X – Cepiva in mi 2/3

V Frekvenci X (Val 202), ki znanost ljudem približa na poljuden način, v seriji treh radijskih oddaj teče beseda o zgodovini, pomenu, delovanju in razvoju cepiv. V drugi oddaji z dne 19. 11. 2020, poimenovani Fascinantno potovanje do sodobnih cepiv, je sodeloval tudi izr. prof. dr. Tomaž Bratkovič s Katedre za farmacevtsko biologijo, ki je predstavil značilnosti rekombinantnih cepiv in potek vrednotenja njihove varnosti in učinkovitosti. Oddaji lahko prisluhnete povezavi https://val202.rtvslo.si/frekvencax/.

23. november 2020 | Fakulteta

Individualno karierno svetovanje tudi preko spleta!

Z našimi svetovalci se lahko dogovorite za pregled CV-ja in motivacijskega pisma, če pa rabite pogovor o kariernih izzivih v zvezi z iskanjem prakse, študentskega dela, zaposlitve, predstavitve delodajalcem, zaposlitvenih možnostih po zaključku študija ali nadaljevanju študija na 2. oz. 3. stopnji, vam svetujemo, da se prijavite na termin individualnega kariernega svetovanja. Ker si želimo za vsakega vzeti čas za pogovor, so potrebna predhodna naročanja na razpisane termine preko POPRa.

23. november 2020 | Študij, Karierni centri

Komisija za študijsko področje – februar 2021

Študente obveščamo, da morajo oddati vlogo za Komisijo za študijsko področje, ki bo potekala v mesecu februarju 2021, do srede, 20. januarja 2021 do 24:00 preko informacijskega sistema VIS, nato pa morajo natisnjeno in podpisano vlogo z dokazili oddati še v študentskem referatu (dvorišča stavba, visoko pritličje – desno, Aškerčeva cesta 9) do najpozneje četrtka, 21. januarja 2021 do 13:00 ure (ne glede na način dostave).

20. november 2020 | Študij

EUTOPIA Week: 23. do 27. 11. 2020

V tednu od 23. do 27. 11. 2020 bo potekalo virtualno srečanje EUTOPIA Week, ki ga tokrat organizira Univerza Warwick (Velika Britanija). Gre za srečanje, organizirano vsake 6 mesecev, na katerem potekajo različne aktivnosti namenjene študentom in zaposlenim. V priponki objavljamo povabilo na delavnico Hidden Competences in na pogovor EUTOPIA Discusses: Perspectives from Employers - Inclusion and Diversity.

19. november 2020 | Študij, Mednarodno sodelovanje

Prijavite se v POPR in gradite svoje zaposlitvene možnosti!

Če se boste želeli udeležiti dogodkov in svetovanj Kariernih centrov UL, boste kaj hitro ugotovili, da imamo nov sistem sprejemanja in urejanja prijav na dogodke ter svetovanja. Na našem novem portalu POPR (Portala Osebnega in Profesionalnega Razvoja) si lahko uredite tudi portfolio izobraževanj in dogodkov, ki ste se jih udeležili ter jih vključite v svoj CV. Prijava v POPR je enostavna. Če ste študenti s statusom, se v POPR lahko prijavite s svojo digitalno UL identiteto. Če pa ste študenti brez statusa, so vsebine za vas še vedno dostopne, le predhodno se morate registrirati.

16. november 2020 | Študij, Karierni centri

V tednu od 23. do 27. novembra poteka drugi Teden EUTOPIA

Univerza v Warwicku od 23. do 27. novembra 2020 gosti drugi teden zveze EUTOPIA. Sodelovalo bo vseh šest partnerskih univerz, poleg Univerze v Ljubljani še organizatorica dogodka, Univerza v Warwicku ter Univerza CY Cergy Paris, Univerza Vrije v Bruslju, Univerza v Göteborgu in Univerza Pompeu Fabra v Barceloni. Dogodek se bo v celoti odvijal preko spleta, zato lepo vabljeni, da se nam pridružite iz kar udobja svojega doma.

16. november 2020 | Fakulteta

Javna mednarodna objava prostega delovnega mesta: Visokošolski učitelj – M/Ž

Univerza v Ljubljani, Fakulteta za farmacijo, razpisuje prosto delovno mesto visokošolskega učitelja – m/ž. Rok za prijavo je 16.1.2021.

16. november 2020 | Fakulteta, Prosta delovna mesta

Pregled koristnih informacij o možnostih finančne, psihosocialne in druge pomoči v času koronavirusa: november 2020

Obdobje, v katerem smo, lahko v mnogih izmed nas vzbuja občutek negotovosti in pomanjkanja nadzora nad situacijo, zato je še toliko bolj pomembno, da se v tem času obrnemo vase in se osredotočimo predvsem na to, da se bomo dobro počutili. V pregledu objavljamo koristne informacije o možnostih finančne, psihosocialne in drugih oblik pomoči.

12. november 2020 | Študij, Karierni centri

Vabilo na javno predavanje dr. Aleksandra Aristovnika, pred izvolitvijo v naziv rednega profesorja

UL EF vabi na javno predavanje dr. Aleksandra Aristovnika pred izvolitvijo v naziv rednega profesorja. Javno predavanje bo v petek, 13. 11. 2020, ob 13. uri v obliki videokonferenčnega predavanja. Vabljeni.

11. november 2020 | Fakulteta

Festival UNI.MINDS: 5.- 24. november 2020

UNI.MINDS je edinstven spletni festival, ki povezuje največji slovenski univerzi in gospodarstvo. Festival organizirata Pisarni za prenos tehnologij in znanja Univerze v Ljubljani in Univerze v Mariboru. Glavni partner festivala je Novartis Slovenia. Sodelujejo tudi številni strokovnjaki s Fakultete za farmacijo. Registrirajte se zdaj in si zagotovite brezplačno vstopnico. Število udeležencev je omejeno.

06. november 2020 | Fakulteta