logo_si

Obvestila

Obdobje:

Zagovor doktorske disertacije, Katra Kolšek, mag. farm., 25. 4. 2014

Katra Kolšek, mag. farm., bo zagovarjala svojo doktorsko disertacijo z naslovom: »Študij mehanizmov bioloških učinkov bisfenola A in njegovih analogov z alternativnimi metodami«.

18. april 2014 | Fakulteta

Vabilo na javno predavanje, asist. dr. Anja Pišlar, mag. farm.

Obveščamo vas, da bo imela asist. dr. Anja Pišlar, mag.farm., pred izvolitvijo v naziv docentke za področje farmacevtska biokemija, javno predavanje z naslovom »Tumorske vakcine«.

07. april 2014 | Fakulteta

Zagovor doktorske disertacije, Božena Bürmen, mag. farm., 8. 4. 2014

Božena Bürmen, mag. farm., bo zagovarjala svojo doktorsko disertacijo z naslovom: »Proučevanje kinetike in mehanizma praznjenja pelet iz želodca v pogojih po hranjenju s pomočjo matematičnih modelov«.

31. marec 2014 | Fakulteta

Zagovor doktorske disertacije, Katja Čvan Trobec, mag. farm., 4. april 2014

Katja Čvan Trobec, mag. farm., bo zagovarjala svojo doktorsko disertacijo z naslovom: »Vpliv sprememb v telesni sestavi in kaheksije na farmakokinetiko bisoprolola in ramiprila in na oceno ledvične funkcije pri bolnikih s kroničnim srčnim popuščanjem«.

28. marec 2014 | Fakulteta

Informativni dan – 3. stopnja

Dobrodošli na informativnem dnevu za doktorski študijski program Biomedicina (znanstveno področje: Farmacija, Klinična biokemija in laboratorijska biomedicina in Toksikologija)

21. marec 2014 | Fakulteta

Intervju prof. dr. Stanislava Gobca v oddaji Podobe znanja

Dr. Stanislav Gobec, redni profesor na fakulteti za farmacijo, je bil gost v radijski oddaji Podobe znanja, kjer je predstavil nekatere raziskovalne dosežke fakultete na področju farmacevtske kemije.

20. marec 2014 | Fakulteta

Zagovor doktorske disertacije, 21. 3. 2014

Tina Trdan Lušin, mag. farm., bo zagovarjala svojo doktorsko disertacijo z naslovom »Farmakogenetski vidiki metabolizma in transporta selektivnih modulatorjev estrogenskih receptorjev«.

14. marec 2014 | Fakulteta

Zagovor doktorske disertacije, Jan Pelipenko, mag. farm., 6. marec 2014

Jan Pelipenko, mag. farm., bo zagovarjal svojo doktorsko disertacijo z naslovom: »Polimerna nanovlakna: razvoj, vrednotenje in celični odziv«.

03. marec 2014 | Fakulteta