logo_new_si

Obvestila

Obdobje:

3P: Pripravljeni na podjetniško pot?

Morda razmišljate o lastni podjetniški poti? Bi radi uresničili svojo idejo ali hobi, pa ne veste, kako? Se sprašujete, ali je podjetniška pot prava za vas? Kako se tega lotevajo drugi? Ali pa bi le radi spoznali, kaj vse obsega podjetništvo? Potem ne zamudite že tradicionalnega dogodka 3P: Pripravljeni na podjetniško pot?, ki bo potekal v sredo, 24. novembra 2021, ob 16.00 na spletu.

18. november 2021 | Študij, Karierni centri

Tekmovanje za načrtovanje, izdelavo in testiranje letala za dostavo orodja za uspešno cepljenje populacije

Letošnji izziv je načrtovanje, izdelava in testiranje letala za dostavo orodja za uspešno cepljenje populacije. Misije bodo vključevale prenos komponent za cepivo, občutljivih na udarce in dostavo le-teh.

08. oktober 2021 | Študij, Karierni centri

Delavnica Grajenje osebne blagovne znamke na Linkedinu, 6.10.2021 ob 15.00

Se želiš postaviti na socialni zemljevid? Kako ti pri tem pomaga osebna blagovna znamka in kako jo zgraditi na LInkedinu, bomo razkrili prav v tem predavanju. Lastnik podjetja Optiweb, Miha Lavtar, bo predaval o pomembnosti mreženja na Linkedinu. Miha je podjetnik od 19. leta, ko se je zaljubil v podjetništvo, njegovo delo pa mu je prineslo že pet nagrad za dobre kadrovske prakse. Prijave na popr.uni-lj.si

30. september 2021 | Študij, Karierni centri

Prijavi se na Karierni tabor! (20. 9. – 1. 10. 2021)

Izkoristi priložnost in se prijavi na brezplačne delavnice ter izboljšaj svoje kompetence! Si zamudil/a naš uspešno izveden julijski Karierni tabor ali pa ga želiš obiskati ponovno? Imamo dobro novico zate! Že pred začetkom novega študijskega leta ti Karierni centri UL spet omogočamo, da se udeležiš BREZPLAČNIH delavnic, ki te bodo odlično opremile za vstop na trg dela.

14. september 2021 | Študij, Karierni centri

"From Labs to Market" program za podjetne posameznike (hackathon + bootcamp)

Na Ljubljanskem univerzitetnem inkubatorju (LUI) v prihodnjih mesecih organizirajo virtualni program za podjetne študente: From Labs to Market. V okviru tega bodo podjetni posamezniki skušali poiskati poslovne priložnosti izbranih tehnologij slovenskih raziskovalcev. Na podlagi teh idej se bodo raziskovalci in podjetni posamezniki lahko povezali in potencialno nadaljevali skupno pot do uspeha na trgu oz. ustanovitve startupa. Več informacij o programu na povezavi: https://lui.si/novice/from-labs-to-market

19. april 2021 | Študij, Karierni centri, LUI

Vabilo na okroglo mizo: Prepoznavanje in preprečevanje nasilja v akademskem okolju

Karierni centri UL vabijo na okroglo mizo, na kateri se bomo pogovarjali o problematiki nasilja v akademskem okolju. Univerza v Ljubljani si želi ustvarjati okolje, v katerem se spoštuje dostojanstvo študentk in študentov ter zaposlenih. V letu 2020 so Univerzo v Ljubljani pretresli dogodki razkritij, ki nakazujejo, da je potreben večji poudarek ozaveščanju v zvezi z razumevanjem koncepta »dostojanstva«. Na dogodek se je potrebno prijaviti, vse podrobnosti v celotni objavi novice.

07. april 2021 | Študij, Karierni centri

Vabilo na on-line delavnico: COMMUNICATING YOUR SCIENCE EFFECTIVELY

Vabimo vas na webinar z naslovom Communicating Your Science Effectively / Komuniciranje znanosti – učinkovito pisno in ustno sporočanje, ki bo 17. 2. 2021 od 15:00 do 16:00, izvajalec bo dr. David Peralta. Webinar bo izveden v angleškem jeziku.

11. februar 2021 | Študij, Raziskave, Karierni centri