logo_new_si

NAVODILA IN VPISNA DOKUMENTACIJA ZA VPISE INTERDISCIPLINARNEGA DOKTORSKEGA ŠTUDIJA BIOMEDICINA V ŠTUDIJSKEM LETU 2022/2023

S ponedeljkom, 29.8.2022 začenjamo z vpisi (v višje letnike, ponovni vpis v letnik, dodatno leto, …) na interdisciplinarnem doktorskem študiju Biomedicina. V prilogah so navodila za vpis ločeno za posamezne letnike – prosim, če si preberete navodilo, ki je aktualno za vas. Skrbno preberite tudi obvestilo glede uporabe študentskih e-poštnih naslovov, saj bo obveščanje od š.l. 2022/23 primarno potekalo prek teh e-naslovov. Za več informacij smo vam na voljo prek e-maila urban.jernejcic@ffa.uni-lj.si ali doktorski.studij@ffa.uni-lj.si.

24. avgust 2022 | Študij

Zagovor doktorske disertacije, Samo Guzelj, mag. farm., 25. 08. 2022

Samo Guzelj, mag. farm., bo zagovarjal doktorsko disertacijo z naslovom: »Razvoj novih agonistov NOD2 in dvojnih agonistov NOD2 in TLR7 kot novih adjuvansov za cepiva«. Javni zagovor bo v četrtek, 25. 8. 2022, ob 15:30, v predavalnici PD na UL FFA. Zagovor bo potekal v angleškem jeziku.

23. avgust 2022 | Študij

Migracija elektronske pošte: 14.-15. 7. 2022

Obveščamo vas, da bo Univerza v Ljubljani v noči med 14. 7. 2022 in 15. 7. 2022 prenesla študentsko pošto s ponudnika Gmail v storitev Exchange Online. Do svoje pošte na UL boste lahko dostopali preko vseh aplikacij, ki podpirajo Exchange online protokol, ne pa več na obstoječi način prek Gmaila. V pomoč za prenos nastavitev si v prilogi prosimo preberite navodila, kako nastaviti svoje aplikacije, da boste lahko od 15. 7. 2022 naprej dostopali do svoje elektronske pošte. Več informacij v priloženem obvestilu in navodilu za nastavitev poštnih odjemalcev.

08. julij 2022 | Študij
karierni tabor_2009-0110-2021


Klub alumnov UL FFA

Ste študent zadnjega letnika, absolvent ali pa ste ravnokar zaključili svoj študij?

Pridružite se Klubu alumnov UL Fakultete za farmacijo.

Informacije o klubu najdete na povezavi: http://www.ffa.uni-lj.si/fakulteta/alumni/.
Klub je namenjen diplomantom vseh programov in vseh generacij UL Fakultete za farmacijo. Klub deluje v sklopu Alumni UL, ki predstavlja mrežo vseh klubov alumnov Univerze v Ljubljani. V Klub alumnov se včlanite na spletnem portalu Alumni UL (https://alumniul.online/), preko katerega poteka tudi vsa komunikacija z našimi člani. 

 Nekaj prednosti pridružitve Alumnom UL
- spremljanje nabora prostih delovnih mest in drugih priložnosti za poslovno sodelovanje,
- povezava s strokovnjaki vaše stroke, 
- koriščenje ugodnosti partnerjev UL (obisk gledališč, muzejev, filmskih predstav,strokovnih izobraževanj...),

Aktivnosti Alumni UL lahko spremljajte tudi na facebooku in spletni strani Alumni UL
Lepo vabljeni, da se nam pridružite!

Izr. prof. dr. Mojca Kerec Kos                    
vodja Kluba alumnov UL Fakultete za farmacijo
alumni@ffa.uni-lj.si