logo_new_si

Noč raziskovalcev na Fakulteti za farmacijo: 27. september 2019

Fakulteta za farmacijo Univerze v Ljubljani 27. septembra 2019 organizira aktivnosti v okviru Evropske noči raziskovalcev 2019-2020, Humanistika, to si ti!

Dogodek je namenjen širši javnosti – predvsem pa mlajšim/mladim, ki jih zanima raziskovanje, delovanje znanosti in njen pomen za naša življenja.

Obiskovalci Noči raziskovalcev bodo lahko sodelovali v zanimivih poskusih in krajših delavnicah, kot so priprava zdravil in slončkove zobne paste, srebrovo zrcalo in še marsikaj drugega, ogledih laboratorijev, se družili z raziskovalci in tako lažje spoznali različne vidike zelo zanimivega poklica raziskovalca in znanstvenika, ki mladim odpira vrsto kariernih možnosti.

Povezava do vseh dogodkov v okviru Evropske noči raziskovalcev, ki potekajo na UL v organizaciji Filozofske fakultete: https://noc-raziskovalcev.ff.uni-lj.si/

Poleg tega bomo 27. 9. na Novem trgu prisotni na dogodku: »Science bazar«, ki bo potekal 27. 9. 2019 od 10:00 do 19:00 na Novem trgu. Na stojnici bomo predstavniki, zaposleni iz UL FFA, predstavljali raziskovalno delo in študijske programe na fakulteti, študenti pa obštudijske dejavnosti.

Program aktivnosti se nahaja v priloženem dokumentu.