logo_new_si

Festival UNI.MINDS 2023 – festival znanosti in inovativnosti

Vabimo vas na največji slovenski festival za grajenje inovacijske skupnosti, ki bo potekal med 16. in 25. oktobrom 2023

Prijave na dogodke so že odprtePovzetek programa:

Na otvoritvenem dogodku na Ekonomski fakulteti v Ljubljani bomo pozornost namenili trajnosti in netehnološkim inovacijam, ogledali pa si bomo tudi nova fakultetna laboratorija za preučevanje človeškega vedenja in finančnih informacij.

Za vas smo organizirali avtobusni prevoz na obalo, kjer si bomo ogledali Luko Koper d.d. in InnoRenew, njihove izzive in inovativne rešitve.

Lekov dan za raziskovalce in L2M: Deep Tech Demo dan se bosta odvijala na Fakulteti za kemijo in kemijsko tehnologijo UL, kjer si boste lahko ogledali tudi Infrastrukturni center FKKT UL.

Z avtobusom vas bomo odpeljali na ogled podjetij Lek d.d in Paradajz d.o.o - LUŠT ter obiskali Univerzo v Mariboru.

Na fakulteti za farmacijo UL nam bo William Douglas Figg, Sr, PharmD, MBA predstavil, kako poslovno delovati v akademskem svetu.

Ogledali si bomo proizvodnjo podjetij Iskra d.d. in Novartis d.o.o., kamor vas tudi popeljemo z našim avtobusom.

Zaključili bomo v Ljubljani na AGRFT s slovesno podelitvijo Rektorjeve nagrade za najboljšo inovacijo.

 

Celoten program in brezplačne vstopnice za posamezne dogodke so že na voljo na povezavi: https://uniminds.si/program

Festival UNI.MINDS poteka pod okriljem »Meseca znanosti«, ki ga podpira Ministrstvo za visoko šolstvo, znanost in inovacije. Glavni organizatorji festivala so Pisarna za prenos znanja Univerze v LjubljaniSlužba za prenos znanja in tehnologij Univerze v Mariboru in Center za razvoj in prenos znanja Univerze na Primorskem ter javna agencija SPIRIT Slovenija. Glavna partnerja dogodka sta farmacevtska družba Lek, d.d., član skupine Sandoz in Ljubljanski univerzitetni inkubator

Se vidimo!

Grafični povzetek