logo_si

UL FFA se predstavi v farmacevtskem vestniku

Spoštovani.

S ponosom vam predstavljam prvo številko Farmacevtskega vestnika v letu 2020, ki je posvečena 60 letnici Fakultete za farmacijo Univerze v Ljubljani. Zahvaljujem se uredniškemu odboru Farmacevtskega vestnika, vodstvu Slovenskega farmacevtskega društva, gostujoči urednici in sodelavcem fakultete, ki so s svojim požrtvovalnim delom oblikovali dokument časa, ki spoštljivo povzema dosedanji razvoj fakultete in presega s pogledom v prihodnost.  

Vesela sem, da bo objava dosegla vse člane Slovenskega farmacevtskega društva, diplomante Fakultete za farmacijo ter širšo strokovno in laično skupnost. S tem dejanjem doprinašamo k povezanosti farmacevtske stroke kakor tudi prepoznavnosti vseh dejavnosti fakultete, ki povezuje laboratorijsko medicino, kozmetologijo in farmacijo.  

Pogumno in samozavestno oblikujemo prihodnost, ne glede na izzive s katerimi se soočamo. Zavzemamo se za dobrobit študentov in zaposlenih, skrbimo za kakovosten študij, oblikujemo idejne rešitve in nudimo strokovno svetovanje za obvladovanje virusne pandemije COVID-19.

Prof. dr. Irena Mlinarič-Raščan, 
dekanja