logo_si

INFORMATIVA ´15

Informativa ’15 predstavlja nezamenljivo pomoč pri izboru fakultet, ki jih bodo bodoči študenti obiskali na informativnih dnevih v februarju. Je družaben in dinamičen dogodek, s številnimi presenečenji, predavanji in delavnicami, ki jih bodo obiskovalci deležni v osrednjem delu razstavnega prostora Univerze v Ljubljani.

Predstavniki fakultet in akademij bodo v okviru svojih razstavnih prostorov posredovali informacije o študijskih programih, obštudijskih dejavnostih in drugih aktivnostih, ki jih izvajajo. Med drugim si bo moč ogledati brezpilotni letalnik 'FlyEye', model podtalnice in premeščanja rečnih sedimentov in laserski skener. Obiskovalci bodo lahko preizkusili merilni sistem Biopac, s stetoskopom izmerili srce živalim ter povili tačko, sprogramirali robotka, se udeležili hitrega tečaja tujega jezika in izvedli kakšno športno vajo.

Najbolj neodločeni pri izbiri študija se lahko udeležijo individualnega svetovanja, kjer jih bodo karierne svetovalke seznanile s vsebino študijskih programov in zaposlitvenih možnostih.  

Vse aktivnosti Univerze v Ljubljani na Informativi '15 bo vsebovala tudi prihajajoča mobilna aplikacija.  

Pričakujemo vas v razstavnem prostoru v kupoli A, na levi strani glavnega vhoda.

Zemljevid Univerzitetnega mesta si lahko .

 
Uradna spletna stran prireditve je Informativa '15.