logo_new_si

Obvestila

Obdobje:

Inavguracijsko predavanje: izr. prof. dr. Matija Marolt, pred izvolitvijo v naziv redni profesor

Inavguracijsko predavanje: izr. prof. dr. Matija Marolt, pred izvolitvijo v naziv redni profesor bo v sredo, 14. 12. 2022, ob 10:00, v predavalnici P20 Fakultete za računalništvo in informatiko, Večna pot 113, Ljubljana.

06. december 2022 | Fakulteta, Inavguracijska predavanja

Inavguracijsko predavanje: dr. Špela Smrkolj, dr. med., pred izvolitvijo v naziv redne profesorice

Univerza v Ljubljani, Medicinska fakulteta, Vrazov trg 2, obvešča, da bo imela dr. Špela Smrkolj, dr. med., nastopno predavanje pred izvolitvijo v naziv redne profesorice za področje ginekologija in porodništvo v četrrek, 8. decembra 2022, ob 11.30, v Veliki predavalnici Medicinske fakultete Univerze v Ljubljani, Korytkova 2, Ljubljana.

25. november 2022 | Fakulteta, Inavguracijska predavanja

Inavguracijsko predavanje: izr. prof. dr. Irena Klavs, dr. med., pred izvolitvijo v naziv redne profesorice

Univerza v Ljubljani, Medicinska fakulteta, Vrazov trg 2, obvešča, da bo imela izr. prof. dr. Irena Klavs, dr. med., nastopno predavanje pred izvolitvijo v naziv redne profesorice za področje javno zdravje v sredo, 7. decembra 2022, ob 13. uri, v Srednji predavalnici Medicinske fakultete Univerze v Ljubljani, Korytkova 2, Ljubljana.

08. november 2022 | Fakulteta, Inavguracijska predavanja

Inavguracijsko predavanje: izr. prof. dr. Davorina Petek, dr. med., pred izvolitvijo v naziv redne profesorice

UL MF obvešča, da bo imela izr. prof. dr. Davorina Petek, dr. med., nastopno predavanje pred izvolitvijo v naziv redne profesorice za področje družinska medicina v četrtek, 16. junija 2022, ob 8.30, v Srednji predavalnici Medicinske fakultete Univerze v Ljubljani, Korytkova 2, Ljubljana.

13. junij 2022 | Fakulteta, Inavguracijska predavanja

Inavguracijsko predavanje: izr. prof. dr. Janez Vogrinc, univ. dipl. pedag., pred izvolitvijo v naziv redni profesor

Univerza v Ljubljani Pedagoška fakulteta obvešča, da bo imel izr. prof. dr. Janez Vogrinc, univ. dipl. pedag., pred izvolitvijo v naziv redni profesor za področje pedagoška metodologija in statistika javno predavanje v sredo, 15. 6. 2022, ob 14.30 v predavalnici 048.

08. junij 2022 | Fakulteta, Inavguracijska predavanja

Inavguracijsko predavanje: izr. prof. dr. Miroslav Petrovec, dr. med. pred izvolitvijo v naziv redni profesor

Univerza v Ljubljani, Medicinska fakulteta, Vrazov trg 2, obvešča, da bo imel izr. prof. dr. Miroslav Petrovec, dr. med., nastopno predavanje pred izvolitvijo v naziv rednega profesorja za področje mikrobiologija in inmnologija v ponedeljek, 6. junija 2022, ob 13. uri v Srednji predavalnici Medicinske fakultete Univerze v Ljubljani, Korytkova2, Ljubljana.

31. maj 2022 | Fakulteta, Inavguracijska predavanja

Inavguracijsko predavanje: izr. prof. dr. Leja Dolenc Grošelj, dr. med. pred izvolitvijo v naziv redna profesorica

Univerza v Ljubljani, Medicinska fakulteta, Vrazov trg 2, obvešča, da bo imela izr. prof. dr. Leja Dolenc Grošelj, dr. med., nastopno predavanje pred izvolitvijo v naziv redne profesorice za področje nevrologija v sredo, 15. junija 2022, ob 9. uri v Srednji predavalnici Medicinske fakultete Univerze v Ljubljani, Korytkova 2, Ljubljana.

31. maj 2022 | Fakulteta, Inavguracijska predavanja

Inavguracijsko predavanje: izr. prof. dr. Lea Pogačnik pred izvolitvijo v naziv redna profesorica

Biotehniška fakulteta Univerze v Ljubljani obvešča, da bo imela izr. prof. dr. Lea Pogačnik pred izvolitvijo v naziv redna profesorica za področje Agroživilska kemija javno predavanje v torek 14. 06. 2022 ob 11.00 uri v predavalnici Ž1 Oddelka za živilstvo, Ljubljana, Jamnikarjeva 101.

31. maj 2022 | Fakulteta, Inavguracijska predavanja

Inavguracijsko predavanje: izr. prof. dr. Gorazd Urbanič pred izvolitvijo v naziv redni profesor

Biotehniška fakulteta Univerze v Ljubljani obvešča, da bo imel izr. prof. dr. Gorazd Urbanič pred izvolitvijo v naziv redni profesor za področje Ekologija javno predavanje v četrtek 09. 06. 2022 ob 13.00 uri v predavalnici B5, Oddelek za biologijo, Ljubljana, Večna pot 111.

31. maj 2022 | Fakulteta, Inavguracijska predavanja

Inavguracijsko predavanje: izr. prof. dr. Celar Franci Aco, pred izvolitvijo v naziv rednega profesorja

Obveščamo vas, da bo imel izr. prof. dr. Celar Franci Aco, pred izvolitvijo v naziv rednega profesorja za področje Varstvo rastlin.Predavanje z naslovom »Antagonistične glive Trichoderma spp. kot potencialni biotični agens v varstvu rastlin«, bo v četrtek 19. 05. 2022 ob 12.00. uri v predavalnici A4 Oddelka za agronomijo, Ljubljana, Jamnikarjeva 101.

26. april 2022 | Fakulteta, Inavguracijska predavanja