logo_si
  • Alumni

    Alumni klub

    V Alumni klub ste vabljeni diplomanti vseh generacij Fakultete za farmacijo. Ni pomembno, kdaj ste zaključili s študijem. Pomembno je razvijati odnose in krepiti lastni socialni kapital ter po svojih močeh prispevati k dobri družbi.

Postani član

V Alumni klub ste vabljeni diplomanti vseh programov in vseh generacij Univerze v Ljubljani Fakultete za farmacijo in diplomanti programa farmacija na predhodnicah: Oddelku za farmacijo (oziroma VTO ali VTOZD) na Fakulteti za naravoslovje in tehnologijo, ali še prej  na Odseku za farmacijo na Fakulteti za naravoslovje, matematiko in filozofijo. Posebej vabljeni tudi tisti, ki ste vpisali nepopolni program farmacija na Prirodoslovno matematično filozofski fakulteti Univerze v Ljubljani (1945 do 1960), čeprav ste diplomirali drugje. Ni pomembno, kdaj ste zaključili s študijem. Pomembno je razvijati odnose in krepiti lastni socialni kapital ter po svojih močeh prispevati k dobri družbi.

Prijavnico izpolnite na TEJ POVEZAVI.

Alumni klub

Delite svoje znanje in izkušnje s kolegicami ter kolegi in študenti in študentkami fakultete. Pomagajte pri delovanju Alumni FFA, organizaciji dogodkov, sodelujete in vodite diskusije, prispevajte članke, študije primera, pomagajte pri iskanju starih diplomantov in sponzorjev. Svoje ideje udejanjite in po svojih močeh prispevajte k dobri družbi. Ponosni smo na vaš uspeh. Delite veselje in znanje z nami.

Ste že član alumni kluba

Če ste že včlanili v alumni klub in želite popraviti svoje osebne podatke, vnesite elektronski naslov, ki ste ga uporabili za prijavo, v spodnje polje, in kliknite gumb Pošlji. Na elektronski naslov vam bomo poslali navodila za dostop.